Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι «Νεραντζούρι» γέμισαν το Ατατούρκ 1,5 ώρα πριν τη σέντρα του τελικού (vid)
Champions League

Οι «Νεραντζούρι» γέμισαν το Ατατούρκ 1,5 ώρα πριν τη σέντρα του τελικού (vid)

Είναι τρελοί οι οπαδοί της Ίντερ! Οι Μιλανέζοι έχουν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Ατατούρκ αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τελικού.

10.06.2023 | 20:55

To πάθος και η ανυπομονησία των οπαδών της Ίντερ δεν περιγράφονται! Οι «Νεραντζούρι» δεν βλέπουν την ώρα που θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του φετινού Champions League. Οι χιλιάδες οπαδοί που βρίσκονται απόψε στη Κωνσταντινούπολη έχουν ξεσηκώσει ώρες τώρα την πόλη με τα τραγούδια τους και τους χορούς τους. Όπως φαίνεται από τις εικόνες η Ίντερ θα έχει στο πλευρό της οπαδούς που διψούν για διάκριση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως θα δείτε και από τα παρακάτω βίντεο, οι Μιλανέζοι έχουν γεμίσει τις κερκίδες του Ατατούρκ αρκετή ώρα πριν την έναρξη του τελικού με την Μάντσεστερ Σίτι. Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα οι Ιταλοί μπήκαν στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα δεν έχουν σταματήσει λεπτό  να τραγουδούν για την ομάδα τους. Ο ορισμός του 12ου παίκτη!

Οι οπαδοί της Ίντερ έχουν τιγκάρει τις κερκίδες τους 1,5 ώρα πριν τον τελικό

 




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version