ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εθνικές Ομάδες

«Τζίφος» το ματς Νο.1000 για την Εθνική Γερμανίας…

Η Εθνική Γερμανίας στο χιλιοστό παιχνίδι της ιστορίας της αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στη Βρέμη με την Ουκρανία.

«Τζίφος» το ματς Νο.1000 για την Εθνική Γερμανίας…

Η χιλιοστή αναμέτρηση της Εθνικής Γερμανίας δεν συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς η «νασιονάλμανσαφτ» συνέχισε να προβληματίζει με την αμυντική της προσήλωση, αυτήν την φορά με το τελικό 3-3 που παραχώρησε στην Ουκρανία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Βεζερστάντιον» της Βρέμης.

Μπορεί τα «πάντσερ» να μην λαμβάνουν μέρος στους προκριματικούς του EURO 2024, ως οικοδεσπότες του τουρνουά, και να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους, ωστόσο, στα μέχρι τώρα παιχνίδια προετοιμασίας η άμυνά τους προβληματίζει δεόντως. Μετά την ήττα από το Βέλγιο στην Κολονία με 3-2, η Γερμανία δέχτηκε άλλα 3 γκολ επί γερμανικού εδάφους, αυτή την φορά από την Ουκρανία, στο ντεμπούτο του Σεργκέι Ρεμπρόφ στον πάγκο της Εθνικής.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Ουκρανοί προέρχονταν από ήττα στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024 από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (26/03), ωστόσο, σήμερα κατάφεραν έστω και σε φιλικό να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει.

Το συγκρότημα του Χάνσι Φλικ προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Φούλκρουγκ (6΄), αλλά μέσα σε πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω κάτω, αρχικά με τον Τσιγκάνκοφ στο 19΄ και στο 23΄ με το προβάδισμα που πήραν μετά το αυτογκόλ του Ρούντιγκερ.

Και πάλι ο Τσιγκάνκοφ στο 56΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να μειώσει ο Χάβερτς στο 83΄ (3-2) και στο 90΄ ο Κίμιχ να «σώσει την παρτίδα» για τους Γερμανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ