Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: «Κομμένος» ο Τόρες – Δεν τον θέλει καμία ομάδα!
Home Page

Μπαρτσελόνα: «Κομμένος» ο Τόρες – Δεν τον θέλει καμία ομάδα!

Ο Φεράν Τόρες δεν βρίσκεται στα πλάνα της Μπαρτσελόνα για το μέλλον, όμως δεν υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

15.06.2023 | 16:18

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και επιθυμεί να πουλήσει αρκετούς παίκτες, ώστε να μπορέσει να βάλει λεφτά στα ταμεία της. Αρκετοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται στην λίστα αποχώρησης όπως ο Έρικ Γκαρσία και ο Άνσου Φάτι, και μέσα σε αυτή είναι και ο Φεράν Τόρες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ισπανός επιθετικός μετακόμισε στην Βαρκελώνη τον Ιανουάριο του 2022, αποχωρώντας από την Μάντσεστερ Σίτι για 55 εκατομμύρια ευρώ. Απευθείας είχε μία θέση στην βασική ενδεκάδα, όμως με τις προσθήκες των Ραφίνια και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι γρήγορα βρέθηκε στον πάγκο.

Πλέον, σύμφωνα με το «Mundo Deportivo» ο ισπανικός σύλλογος, μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτηση του Φεράν Τόρες είναι ήδη έτοιμος να τον παραχωρήσει. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Λαπόρτα θέλει ένα ποσό που φτάνει τα 35 εκατομμύρια για να πει το «ναι» και να δεχθέι να παραχωρήσει τον παίκτη. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος σύλλογος που να είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα χρήματα για να αποκτήσει τον Ισπανό εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Ο Γκάβι και τα… κορίτσια του στη παρουσίαση της νέας φανέλας (pics)

Θυμίζουμε πως ο Φεράν Τόρες ξεκίνησε την καριέρα του στην Βαλένθια και το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε για την Μάντσεστερ Σίτι για 35.50 εκατομμύρια. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Υπογραμμίζεται πως υπό τις οδηγίες του Τσάβι έχει καταφέρει να σκοράρει 14 φορές και να μοιράσει 9 ασίστ σε 71 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με τους «Μπλαουγκράνα» έχει διάρκεια μέχρι το 2027.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version