ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Ράις «ναι» και με τα δύο χέρια, Χάβερτζ όμως γιατί;

Η Άρσεναλ έχει ανάγκη από έναν καθαρόαιμο επιθετικό που να ματώνει το διχτάκι και όχι από έναν επιθετικό που φοβάται να πατήσει στο κουτί.

Άρσεναλ: Ράις «ναι» και με τα δύο χέρια, Χάβερτζ όμως γιατί;

Η περσινή – πλέον – σεζόν έδειξε πως η Άρσεναλ βρήκε τον τρόπο, την μαγιά για να φωνάξει πως είναι εδώ και μπορεί να διεκδικήσει τίτλους. Η δουλειά του Μίκελ Αρτέτα έφερε αποτέλεσμα. Μπορεί οι «Κανονιέρηδες» να έκλεισαν άλλη μία χρονιά χωρίς τίτλο όμως ο Ισπανός… γέννησε την ελπίδα στο Emirates. Επανέφερε προσδοκίες και χαμόγελα στον λονδρέζικο σύλλογο. Οι οπαδοί της Άρσεναλ σηκώθηκαν πολλές φορές φέτος από τα καθίσματά τους για να πανηγυρίσουν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όλοι στην Άρσεναλ θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αυτή τη σεζόν. Πάνω στα συναισθήματα που γεννήθηκαν και περισσότερο στην ομάδα – με όλη τη σημασία της λέξης – που χτίστηκε και μπορεί με λεπτές χειρουργικές κινήσεις να δυναμώσει και να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Η διοίκηση των «Κανονιέρηδων» στηρίζει τον Αρτέτα. Τον στήριξε στα δύσκολα, πόσο μάλλον τώρα που ο Ισπανός έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το βήμα παραπέρα.

Διάβασε επίσης: Ο Όντεγκαρντ «έφτιαξε» τους φίλους της Άρσεναλ με όσα είπε!

Οι ιθύνοντες του λονδρέζικου συλλόγου ετοιμάζονται να ανοίξουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό και να προσφέρουν απλόχερα στην τεχνική ηγεσία τους παίκτες – κλειδιά που έχει ανάγκη. Ο Αρτέτα έχει δώσει τις κατευθύνσεις και εκείνοι ακολουθούν πιστά προχωρώντας μία προς μία τις υποθέσεις. Πάμε όμως στην ουσία. Πρώτος στόχος της Άρσεναλ το φετινό καλοκαίρι είναι η απόκτηση ενός μέσου που θα κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Ένα χαφ για όλες τις δουλειές που θα κόβει, θα οργανώνει, θα φωνάζει, θα εμπνέει. Επικρατέστερος αυτή τη στιγμή είναι ο ιδανικός. Ντέκλαν Ράις. Μια μεταγραφή που όσο περνάει ο χρόνος πλησιάζει στην ολοκλήρωση της με την Άρσεναλ να ξοδεύει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στη Γουέστ Χαμ για χάρη του.

Φλερτάρει με το λάθος ο Αρτέτα

Μετά τον χαφ έρχεται η δεύτερη προτεραιότητα για τους «Κανονιέρηδες». Η απόκτηση επιθετικού που θα έχει το εύκολο γκολ. Αυτό που σε κάποια κομβικά παιχνίδια φέτος στερήθηκε η ομάδα του Αρτέτα. Τα ρεπορτάζ καταλήγουν στο όνομα του Κάι Χάβερτζ. Και εδώ έχουμε το λάθος! Κανείς δεν θα πει πως ο Γερμανός είναι κακός. Αλλά μήπως είναι λίγος για αυτό που θέλει πραγματικά η Άρσεναλ;

Ο Χάβερτζ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει φέτος και να διασωθεί από το ναυάγιο της Τσέλσι. Πέτυχε επτά γκολ στο πρωτάθλημα και γενικά την εικόνα του την λες και… ανεμική. Η Άρσεναλ έχει ανάγκη από έναν καθαρόαιμο επιθετικό που να βρίσκεται στο κουτί και να σημαδεύει συνεχώς την εστία. Όχι από έναν παίκτη που φοβάται να πατήσει στην μεγάλη περιοχή. Που αρέσκεται να έχει αρκετά τη μπάλα στα πόδια του και να φλυαρεί χάνοντας την ουσία. Μήπως εδώ ο Αρτέτα φλερτάρει με το λάθος; 60 εκατομμύρια ευρώ για έναν επιθετικό – ρίσκο; Οκ ο Χάβερτζ μπορεί και να βγει καθώς ταιριάζει με τον τρόπο που αγωνίζονται τα εξτρέμ της Άρσεναλ. Αλλά η Άρσεναλ δε θέλει εξτρέμ…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ