Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάποιος σταρ της Ρεάλ θα… φάει πάγκο ελέω Μπέλινγχαμ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κάποιος σταρ της Ρεάλ θα… φάει πάγκο ελέω Μπέλινγχαμ!

Σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα, Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει βασικό κι αναντικατάστατο τον Τζουντ Μπέλινγχαμ τη νέα σεζόν.

22.06.2023 | 20:52

Η Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει τον Τζουντ Μπέλινγχαμ συμφώνησε να πληρώσει 103 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ, ενώ επιπλέον καθορίζεται έως και 30% από αυτά τα 103 εκατομμύρια με βάση τους στόχους. Αυτό το 30% είναι 30,9 εκατομμύρια, δηλαδή η μεταγραφή το πολύ μπορεί να κοστίσει στην ομάδα της Μαδρίτης 133,9 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία θα έπρεπε να προστεθούν και οι ετήσιες αποδοχές του, 120 εκατομμύρια μεικτά σε έξι σεζόν. Συνολικά η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπέλινγχαμ θα ενταχθεί σε μια τρομερή μεσαία γραμμή της Ρεάλ με τους βετεράνους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, καθώς και ταλαντούχους νεότερους παίκτες όπως ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο Εντουάρντο Καραβινγκά και ο Ορελιέν Τσουαμένι. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος στον χώρο του κέντρου και ο Κάρλο Αντσελότι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Βασικός ο Μπέλιγχαμ στη νέα Ρεάλ!

Αυτές οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με το ποιος θα παίζει στα χαφ, μιας και σύμφωνα με το σύστημα που παίζει η Ρεάλ (4-3-3), μονάχα τρεις μέσοι χωρούν στην ενδεκάδα. Σύμφωνα πάντως με την ισπανική εφημερίδα, Marca, ο Μπέλινγχαμ έχει εξασφαλίσει θέση βασικού στο σχήμα των «μερέγχες» τη νέα σεζόν.

Αυτόματα η συγκυρία αυτή σημαίνει πως κάποιος αστέρας θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Πιθανώς να δούμε τον Κρόος στον πάγκο, μολονότι ο Γερμανός μέσος ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο. Τη σεζόν που μας πέρασε είδαμε τον Καμαβινγκά σε ρόλο αριστερού μπακ, με τον Αντσελότι να έχει στο μυαλό του να διατηρήσει τον Γάλλο χαφ εκεί. Δεν ξέρουμε βέβαια αν του αρέσει η συγκεκριμένη θέση του παίκτη… Τέλος, αναφορικά με τον Μόντριτς, σε λίγες μέρες τελειώνει το συμβόλαιό του και πιθανώς να βγει από την παραπάνω εξίσωση ο Κροάτης πολύπειρος χαφ.

 



 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version