Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League: Μέχρι και οι κάρτες θέλουν… προπόνηση!
Champions League

Champions League: Μέχρι και οι κάρτες θέλουν… προπόνηση!

Κι όμως το κάνει: Πριν τον τελικό του Champions League, o διαιτητής έκανε... εξάσκηση για το πως να βγάζει την κάρτα.

24.06.2023 | 15:41

Το φετινό Champions League κατέληξε στο Μάντσεστερ, με τους «Πολίτες» να καταφέρνουν να το κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το γκολ του Ρόντρι θα μείνει για πάντα… χαραγμένο στις μνήμες των ανθρώπων του συλλόγου και των οπαδών, ενώ έτσι ολοκληρώθηκε και το treble. H ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, απέναντι στις Ντόρμτουντ, Σεβίλλη και Κοπενγχάγη. Στην συνέχεια απέκλεισε την Λειψία με συνολικό σκορ 8-1 και έπειτα… πέταξε έξω την Μπάγερν Μονάχου με 1-4. Στα ημιτελικά πήρε εκδίκηση από την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-1 συνολικό σκορ και στον τελικό επικράτησε με 1-0 απέναντι στην Ίντερ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από την άλλη, υπογραμμίζεται πως οι «Νερατζούρι» πέρασαν ως δεύτερη τον όμιλό τους (Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Βικτόρια Πλιζέν) και στην φάση των «16» απέκλεισε με 1-0 την Πόρτο. Στην συνέχεια αντιμετώπισε την Μπενφίκα και προκρίθηκε με 5-3, ενώ στο ντέρμπι των ημιτελικών με την Μίλαν, κυριάρχισε και στα δύο ματς (0-2, 1-0). Στον τελικό ήταν καλύτερη, έχασε τα… άχαστα με τον Λουκάκου αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Σιμόν Μαρσίνιακ ήταν ο διαιτητής του μεγάλου τελικού, ο οποίος πέρσι είχε σφυρίξει 8 παιχνίδια της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαρσίνιακ έκανε… εξάσκηση τις κάρτες πριν το ματς

Όπως είναι λογικό, οι παίκτες των ομάδων ετοιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά πριν την αναμέτρηση, όμως φαίνεται πως το ίδιο κάνουν και ο διαιτητής. Στο διαδίκτυο διέρρευσε ένα βίντεο, που δείχνει τον Μαρσίνιακ να προπονείται στον καθρέφτη για τον τρόπο με τον οποίον θα δείχνει τις κάρτες.




Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε με τον Αθπιλικουέτα η Ίντερ!

Θυμίζουμε πως τελικά στην αναμέτρηση έδωσε έξι κίτρινες, με τον Ιντζάγκι να βλέπει την κάρτα στις καθυστερήσεις για τις αντιδράσεις του στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Πολωνό διαιτητή να προπονείται πριν το ματς:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version