ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Καλλιτέχνης θα πει… Ντε Μπρούιν – Φάμπρεγκας τρέμε, σε… ξεπερνάει ο Βέλγος (vid)
Η Παρί πανηγυρίζει για… αποχώρηση Μπαπέ – Εξοικονομεί τρελό ποσό!
Έπεσε το… οχυρό με Γκβάρντιολ οδηγό (vid)
Όπλισε… εκτέλεσε ο Φόντεν και η Σίτι βάζει βάσεις νίκης (vid)
Γκβάρντιολ εσύ σέντερ φορ – Η Σίτι άνοιξε το σκορ κόντρα στη Φούλαμ (vid)
To δοκάρι στέρησε τη γκολάρα της σεζόν από τη Χιρόνα (vid)
H μπλούζα του Μπαπέ στο βίντεο αποχώρησης άναψε φωτιές στη Μαδρίτη (vid)
O ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης ζει και αναπνέει για την παραμονή του στο Μπερναμπέου
O Μόντριτς στερεί το «10» στον Μπαπέ – Το νούμερο που θα φορέσει ο Γάλλος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα… παλαιάς κοπής – Στέλνει στον πάγκο βασικό για να πει «ναι» σε μεταγραφή
O θρυλικός Κλόζε ετοιμάζεται για επιστροφή στην Μπάγερν Μονάχου
Μία εβδομάδα πριν… την απόλυση ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο Αρτέτα εξήγησε γιατί η Άρσεναλ παίρνει παίκτες από τη Σίτι!

O Μίκελ Αρτέτα, μιλώντας στη «MARCA», αποκάλυψε τον λόγο που η Άρσεναλ ενδιαφέρεται έντονα για παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αρτέτα εξήγησε γιατί η Άρσεναλ παίρνει παίκτες από τη Σίτι!

Η Άρσεναλ με τον Μίκελ Αρτέτα στον πάγκο της έδειξε και πάλι ότι μπορεί να γίνει ανταγωνιστική. Να φτάσει ψηλά. Οι Λονδρέζοι για πολλά χρόνια είχαν τον ρόλο του κομπάρσου, μεταξύ των μεγάλων συλλόγων της Premier League. Κάτι που φαινόταν περίτρανα από τις νίκες-εμφανίσεις τους στα ντέρμπι. Αλλά και στο γεγονός ότι δεν μπορούσαν να κατακτήσουν ένα σημαντικό τίτλο ή να είναι μέχρι τέλους στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Αυτό άλλαξε άρδην υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού. Από την ώρα και τη στιγμή που εκείνος ανέλαβε τα ηνία έδειξε ότι πρέπει να έρθουν παίκτες με όρεξη, ταλέντο και την απαραίτητη νοοτροπία. Το καλοκαίρι του 2022 οι Λονδρέζοι προχώρησαν στην απόκτηση των Ζιντσένκο και Ζεσούς.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ σπάει κάθε ρεκόρ της για τον Ράις!

Η Άρσνεναλ πήρε δύο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι που δεν θα είχαν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο σε εκείνη. Μάλιστα, φέτος ακούστηκε το ίδιο και για τον Ιλκάι Γκουντογκάν, όμως, όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά ο Αρτέτα, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «MARCA», αναφέρθηκε στους λόγους, όπου οι παίκτες των «γαλάζιων» του φαίνονται πιο… νόστιμοι:

«Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί αγοράζουμε παίκτες από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί, είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Εκτός αυτού είναι άνθρωποι που με ξέρουν και τους ξέρω πολύ καλά, αφού για τέσσερα χρόνια ήμασταν μαζί και δουλέψαμε μαζί.

Ήθελα να έχουμε στην ομάδα μας τόσο τον Γκάμπριελ Ζεσούς, όσο και τον Αλεάντρ Ζιντσένκο. Όχι μόνο γιατί είναι καλοί σαν ποδοσφαιριστές, αλλά είναι εξίσου καλοί σαν άνθρωποι!», τα λόγια του. O Μίκελ Αρτέτα δουλεύει σκληρά για να έρθουν καλύτερες ημέρες!

O Μίκελ Αρτέτα δουλεύει σκληρά για να έρθουν καλύτερες ημέρες!

Η Άρσεναλ για πολλές ημέρες ήταν πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League. Ο Μίκελ Αρτέτα και οι παίκτες του τα πήγαιναν περίφημα. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της σεζόν έγιναν πολλά λάθη και γκέλες.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μάντσεστερ Σίτι, όπου έκλεισε ακόμη μία σεζόν, όντας πρώτη και καλύτερη. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη του και να έχει γίνει καλύτερος, ενώ γενικότερα δουλεύει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να έρθει το πρώτο πρωτάθλημα και πάλι στο Βόρειο Λονδίνο μετά το 2004!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ