ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 26/6)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 26/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ (21:45): Επέστρεψε με τον τρόπο που είχε τελειώσει πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Με ακόμα μία νίκη, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και διατήρησε την επαφή της με την πρώτη τριάδα. Σε ένα ματς μάλιστα στο οποίο βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 77' αλλά κατάφερε να το γυρίσει μέσα σε ένα τρίλεπτο. Η γηπεδούχος Ντροχέντα άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με γκολ του Φόλεϊ, η Νταντάλκ τα έβρισκε πολύ δύσκολα, αλλά βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει. Στο 77' ο Χόμπαν ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2-1, σκορ που χάρισε τη νίκη στην Νταντάλκ, η οποία έχει σημειώσει οχτώ γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΑΡΤ – ΓΙΕΡΒ (21:45): Επιστροφή στις νίκες για τη Σεντ Πάτρικς, η οποία είχε χάσει από την Ντροχέντα πριν από τη διακοπή. Αλλά επέστρεψε στις επιτυχίες με το 1-0 απέναντι στη Σέλμπουρν και πλέον έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της και παραμένει κοντά στην κορυφή. Στο -1 από τη δεύτερη θέση, στο -5 από την κορυφή που είναι η Σάμροκ Ρόβερς. Ήταν καλύτερη απέναντι στη Σέλμπουρν, είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τελικά βρήκε το γκολ στο 69'. Με τον Μουλράνεϊ να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 1-0. Δύσκολο το ματς απέναντι στη Νταντάλκ, που θέλει να τη φτάσει και να πατήσει τριάδα, σίγουρα είναι ένα ντέρμπι με την Σεντ Πάτρικς πιθανότατα να θέλει πρώτα να δει την αμυντική της τακτική.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ (22:00): Ισοπαλία – σοκ για τη Σάμροκ Ρόβερς στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα, όχι τόσο γι' αυτό καθ' αυτό το αποτέλεσμα, αλλά για τον τρόπο που ήρθε. Κι αυτό γιατί προηγήθηκε με 2-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει με αποτέλεσμα να έρθει το 2-2. Ο Φαρούγκια στο 48' άνοιξε το σκορ, ο Πουμ έξι λεπτά μετά έκανε το 2-0 και η πρωτοπόρος έδειξε να καθαρίζει το εκτός έδρας ματς με την Μποέμιανς. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν όμως και ισοφάρισαν επίσης σε έξι λεπτά. Γκολ από τον Αφολάμπι στο 67', 2-2 από τον Κλάρκε στο 73' το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Ντέρμπι κορυφής πλέον για τη Σάμροκ Ρόβερς, απέναντι στην Ντέρι που είναι στο μείον τέσσερα και θα πάει με… απειλητικές διαθέσεις για να κλείσει την ψαλίδα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ (22:00): Επιτέλους νίκη για την Ντέρι, η οποία πριν τη διακοπή είχε τελειώσει με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Επικράτησε με 2-0 της Κορκ Σίτι, την ίδια ώρα που είδε ότι η πρωτοπόρος Σάμροκ Ρόβερς ήρθε ισόπαλη. Με αποτέλεσμα να μειώσει την απόσταση στους 4 βαθμούς από την κορυφή και να πηγαίνει για ένα ντέρμπι που αν το πάρει θα φέρει τη διαφορά μόλις στον έναν πόντο. Δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου για την Ντέρι, με τον ΜακΓκόνιγκλ να ανοίγει το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και τον ΜακΓκίντι στο 90' να γράφει το τελικό 2-0 σε ένα ματς που είχε ανάγκη τη νίκη η Ντέρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ