ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 27/6)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 27/6).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 27/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΡΕ ΠΕΝΕ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ (22:00): Η Τρε Πένε είναι η πρωταθλήτρια στο Σαν Μαρίνο (για 5η φορά στην ιστορία της) και το τελείωσε με 68 βαθμούς σε 28 αγώνες (21-5-2, 60-19 γκολ). Το πήρε στο +1 από την Κόσμος, κάνοντας επική αντεπίθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Απριλίου, έτρεξε ένα αήττητο σερί με 14 νίκες και 2 ισοπαλίες! Έκλεισε, όμως, τη σεζόν με ήττα, μιας και έχασε το Κύπελλο με το 3-1 από τη Βίρτους στον τελικό. Έπαιξε και πέρσι Ευρώπη, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League από την Τούζλα Σίτι (Βοσνία). (Προφανώς και) Δεν έχει μπει ποτέ σε ευρωπαϊκό όμιλο, έχει βρεθεί ως και τον β’ προκριματικό γύρο.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΡΕ ΠΕΝΕ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ (22:00): Η Μπρέινταμπλικ έχει ρυθμό και το πρωτάθλημά της στην Ισλανδία έχει «κλείσει» ήδη έναν γύρο. Μετά από 13 αγώνες είναι στην 3η θέση με 24 βαθμούς (7-3-3, 25-20), στο -10 από την κορυφή. Έκανε προ ημερών την πρώτη της ήττα μετά από σχεδόν ένα μήνα, χάνοντας εκτός έδρας 5-2 από την HK Κοπαβογκούρ. Είχε μεσολαβήσει ένα αήττητο σερί με 6 (διαδοχικές) νίκες και 3 ισοπαλίες. Σκοράρει με άνεση, μόνο στο 0-0 με την Κέφλαβικ δεν έχει βρει φέτος δίχτυα. Πέρσι και πρόπερσι αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League από Μπασακσεχίρ και Αμπερντίν, αντίστοιχα. Παίζει για δεύτερη φορά στην ιστορία της προκριματικά στο Champions League και πρώτη μετά το 2011-12. Τότε, είχε αποκλειστεί στον β’ γύρο από τη Ρόζενμποργκ με ήττα 5-0 στον πρώτο αγώνα και νίκη 2-0 στον δεύτερο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ (03:00): Επικράτησε με 3-1 της Ινστιτούτο Κόρδοβα στο πρωτάθλημα Αργεντινής και άνοιξε την διαφορά από την 2η θέση στους 10 βαθμούς. Πολύ δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο. Βρέθηκε να χάνει μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα στα πρώτα δευτερόλεπτα, της πήρε λίγη ώρα να συνέλθει, αλλά έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους και έφτασε στην ανατροπή. Στον όμιλο του Λιμπερταδόρες πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 εντός έδρας επί της Φλουμινένσε και ορίζει την τύχη της για πρόκριση. Αν κερδίσει την Δε Στρόνγκεστ είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας, προκρίνεται εφόσον στο άλλο παιχνίδι ηττηθεί η Κριστάλ από τη Φλουμινένσε ή φέρει ισοπαλία που όμως δεν θα είναι με ενεργητικό δύο τερμάτων παραπάνω. Εκτός ο στόπερ Πιρές. Επιστρέφει ο χαφ Πέρες.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ (03:00): Υπέστη βαριά ήττα με 6-3 από την Νασιονάλ Ποτοσί εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Βολιβίας και την είδε να πλησιάζει στον έναν βαθμό. Έκανε τραγική εμφάνιση και στο ημίχρονο έχανε με 4-0. Μόνο προς το τέλος κατάφερε να μαζέψει την έκταση του σκορ. Την περασμένη αγωνιστική του ομίλου, ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Σπόρτινγκ Κριστάλ και πλέον μπορεί να χάσει και την 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα. Για να προκριθεί, θα πρέπει να κερδίσει τη Ρίβερ Πλέιτ και η Κριστάλ να μη νικήσει τη Φλουμινένσε. Με ισοπαλία μένει εκτός Λιμπερταδόρες, όμως, θα κατακτήσει την 3η θέση, αν η Κριστάλ χάσει από τη Φλουμινένσε. Μακροχρόνια τα όποια προβλήματα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ