Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέλος η Νιούκαστλ για Μάντισον, ανοίγει ο δρόμος για Λονδίνο!
Λέστερ

Τέλος η Νιούκαστλ για Μάντισον, ανοίγει ο δρόμος για Λονδίνο!

Ο Τζέιμς Μάντισον δεν θα συνεχίσει στη Λέστερ, με την Τότεναμ πια να είναι το φαβορί για την απόκτησή του, αφού αποσύρθηκε η Νιούκαστλ.

27.06.2023 | 22:19

Η Νιούκαστλ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Τζέιμς Μάντισον και η Τότεναμ φαντάζει πλέον το φαβορί για την απόκτησή του τη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς γίνεται λόγος για προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του διεθνή άσου, η οποία θα επισημοποιηθεί την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο Άγγελος Ποστέκογλου επιμένει για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού από τη Λέστερ και η διοίκηση προσφέρει 45 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Οι «σπερς» ήθελαν να αποκτήσουν τον Μάντισον και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Λέστερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση από την ομάδα του Λονδίνου. Ο διεθνής άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά τον υποβιβασμό της Λέστερ και έδωσε τα χέρια με την Τότεναμ. Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Άγγλου επιτελικού μέσου με τις «αλεπούδες» λήγει τυπικά το επόμενο καλοκαίρι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version