ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ και… ξερό ψωμί για τον Ζορζίνιο!

Ο Ζορζίνιο είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με όλα όσα έχει ζήσει και έχει δει για την ώρα μέσα στην Άρσεναλ.

Άρσεναλ και… ξερό ψωμί για τον Ζορζίνιο!

Η Άρσεναλ τον Ιανουάριο που πέρασε δεν έκανε πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Μόλις δύο. Οι Λονδρέζοι απέκτησαν τον Λεάντρο Τροσάρ από την Μπράιτον και τον Ζορζίνιο από τη Τσέλσι. Ο τελευταίος όντας πιο μεγάλος σε ηλικία και χωρίς να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» που είχε ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιταλός χαφ στα πιο πολλά ματς που έπαιξε με τη νέα του ομάδα έδειξε ότι έχει την κλάση και την εμπειρία για να δώσει στους συμπαίκτες του όλες τις απαραίτητες εικόνες και την ηρεμία που χρειάζονται. Άλλωστε επί σειρά ετών ήταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο και γνωρίζει από πρώτο χέρι ποια είναι η πίεση του πρωταθλητισμού. Κάτι, όπου η πλειοψηφία των νέων του συμπαικτών, όχι μόνο ηλικίας, δεν το έχουν ζήσει.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ράις, παρά τις… τρελές απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ!

Η Άρσεναλ αναμένεται να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις. Και έτσι όπως έχει κατά νου την 11αδα της ομάδας για την επόμενη σεζόν ο Μίκελ Αρτέτα δεν αποκλείεται ο Ζορζίνιο να αγωνίζεται ακόμη πιο λίγο. Κάτι που έφερε τις φήμες περί αποχώρησής του στην επιφάνεια. Ωστόσο, ο ίδιος πήγες θέση και με δηλώσεις του φρόντισε να βάλει ένα στοπ σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα για να φύγει:

«Για να είμαι ειλικρινής είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με όλα όσα έχω δει και έχω ζήσει για την ώρα στην Άρσεναλ. Γι’ αυτό και θέλω να παραμείνω στον σύλλογο. Δεν ξέρω από που και από ποιον ξεκίνησαν όλες αυτές οι φήμες περί αποχώρησής μου.

Αλλά τίποτα για την ώρα δεν ισχύει για όλα αυτά. Είμαι ικανοποιημένος στην Άρσεναλ. Όλα πάνε καλά για εμένα εδώ πέρα και πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική σεζόν», τα λόγια του.H Άρσεναλ πιστεύει και στηρίζεται στον Ζορζίνιο!

H Άρσεναλ πιστεύει και στηρίζεται στον Ζορζίνιο!

Δεν είναι το ίδιο γρήγορος ή αποτελεσματικός, όπως ήταν πριν από μερικά χρόνια. Οι καλύτερες ημέρες του φαίνεται πως είναι πίσω, παρά μπροστά του. Όμως, η Άρσεναλ και ο Μίκελ Αρτέτα πίστευαν και πιστεύουν πολύ στον Ζορζίνιο.

Ο Ιταλός μέσος μέσα σε λίγους μήνες στο Βόρειο Λονδίνο έδειξε ότι μπορεί να είναι σημαντικός και ικανός να δώσει ανάσες όταν και όποτε του ζητηθεί!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ