Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Kαρέ ανανεώσεων και… εκτόξευση η Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης

Kαρέ ανανεώσεων και… εκτόξευση η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα ησυχάσει μέχρι να τους ανακοινώσει όλους!

28.06.2023 | 11:39

Δεν σταματά πουθενά η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης! Μπορεί το καλοκαίρι για τους περισσότερους να είναι η περίοδος της χαλάρωσης, για τον Φλορεντίνο Πέρεθ όμως είναι το ακριβώς αντίθετο. Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» εργάζεται καθημερινά για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στόχος του είναι να διατηρεί τη Ρεάλ στη κορυφή. Να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στον εκάστοτε προπονητή – στην περίπτωσή μας ο Αντσελότι – και να κρατά ζεστούς τους εκατομμύρια οπαδούς της ομάδας σε όλο τον πλανήτη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μέσα σε σχεδόν έναν μήνα, οι Μαδριλένοι έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από ευχάριστες ανακοινώσεις. Τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ και τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων. Φραν Γκαρσία, Μπραχίμ Ντίαζ, Τζουντ Μπέλινγχαμ και Χοσέλου προστέθηκαν στο δυναμικό του Κάρλο Αντσελότι. Νάτσο, Θεμπάγιος, Κρόος και Μόντριτς είπαν το «ναι» και επέκτειναν τη συνεργασία τους με τη Ρεάλ παραμένοντας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου χαροποιώντας διοίκηση και κοινό.

Διάβασε επίσης: «Κλείδωσε» η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μπαρτσελόνα

Ετοιμάζονται νέες ανακοινώσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σειρά τώρα έχουν άλλα τέσσερα πρόσωπα. Αυτό μαρτυρά το ρεπορτάζ του Ισπανού ρεπόρτερ της MARCA, Ζοσέ Φέλιξ Ντίαζ. Εντουάρντ Καμαβινγκά, Έντερ Μιλιτάο, Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο είναι με το… στυλό στο χέρι. Όλοι τους έχουν συμφωνήσει στην υπογραφή νέων συμβολαίων. Συμβάσεις που θα τους διατηρήσουν στη Μαδρίτη για πολλά χρόνια ακόμη.

Οι τέσσερις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές είναι το σήμερα αλλά και το αύριο του μαδριλένικου συλλόγου. Αποτελούν βασικό κομμάτι του κορμού που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι έδειξε και φέτος πως στηρίζεται στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όλοι τους έχουν δείξει ικανοί να κάνουν τη διαφορά και να τραβήξουν τη «Βασίλισσα» στην επιτυχία. Είναι σαφές πως σε όλους θα μπουν απλησίαστες ρήτρες στα συμβόλαια!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version