ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Κόβασιτς: «Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου – Θέλω να τα ξαναπάρουμε όλα»

Ο Ματέο Κόβασιτς ήρθε στην Μάντσεστερ Σίτι για να μπει στα... παπούτσια του Ιλκάι Γκουντογκάν και να διεκδικήσει ακριβώς τα ίδια που πέτυχε ο Γερμανός χαφ.

Κόβασιτς: «Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου – Θέλω να τα ξαναπάρουμε όλα»

Γκουντογκάν έφυγε, Κόβασιτς ήρθε! Η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε άμεσα στην αναπλήρωση του κενού που δημιούργησε η αποχώρηση του Γερμανού μέσου αποκτώντας τα δικαιώματα του Κόβασιτς της Τσέλσι. Οι «Πολίτες» το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κροάτη χαφ, έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε εδώ και καιρό ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην ομάδα του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 29χρονος υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Σίτι και από τις πρώτες του δηλώσεις δείχνει να ζει για τη στιγμή που θα παίξει με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο Κροάτης διεθνής αφήνει το Λονδίνο και την Τσέλσι μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο Στάμφορντ Μπριντζ. Μπροστά του ανοίγεται μια τεράστια πρόκληση. Θέλει να δουλέψει σκληρά και να παρουσιαστεί αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων της Σίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματέο Κόβασιτς

«Νιώθω θαυμάσια. Όλοι οι άνθρωποι εδώ με κάνουν ήδη να νιώθω μέλος της ομάδας. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι σ’ έναν τόσο μεγάλο σύλλογο – ένας σύλλογος που έχει κερδίσει πολλά στα πρόσφατα χρόνια και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Εντάσσομαι στους τρέχοντες νικητές του Τσάμπιονς Λιγκ και της Πρέμιερ Λιγκ, οπότε πρόκειται για μία θαυμάσια ομάδα με θαυμάσιους παίκτες, ένας εξαιρετικός προπονητής και μπορώ να δω από τις πρώτες εντυπώσεις όταν έφτασαν πως πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, είναι χαρά να είμαι μέλος αυτού. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με τόσο μεγάλους παίκτες – παίκτες που έχουν κερδίσει πολλά στις καριέρες τους».

«Ήρθα εδώ σε αυτό το μεγάλο σύλλογο με έναν θαυμάσιο προπονητή για να μάθω και να βελτιώσω την κατανόηση του ποδοσφαίρου και για να προσπαθήσω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, οπότε ήταν μεγάλο κομμάτι της απόφασης, ασφαλώς. Πάντα όταν βλέπω την Σίτι, είναι ικανοποίηση να τους βλέπεις πως παίζουν. Είναι τόσο δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Είναι πιθανότατα ο χειρότερος αντίπαλος να αντιμετωπίσεις επειδή έχουν θαυμάσια επιδεξιότητα με την μπάλα και το πως παίζουν, είναι όμορφο να τους παρακολουθείς. Είμαι τώρα μέλος του συλλόγου, και ανυπομονώ να βελτιωθώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να παίξω με αυτό το αγωνιστικό στυλ. Πιστεύω πως πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και όταν βρίσκεσαι σε μία τόσο θαυμάσια ομάδα που συνηθίζει να έχει την μπάλα για πολύ και να την κρατάει για όλη την ώρα, μπορείς να βελτιωθείς πολύ. Οπότε αυτός είναι ο στόχος μου, να βελτιωθώ, να μάθω και να κερδίζω τρόπαια με την Σίτι».

«Θα είναι προνόμιο να παίζω με αυτούς τους μέσους, μερικοί από τους καλύτερους στον κόσμο. Έπαιξα απέναντι σε Ρόντρι – έναν θαυμάσιο παίκτη – Ντε Μπρούιν, Μπερνάρντο Σίλβα. Είναι χαρά να βρίσκομαι εδώ και να έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί τους, οπότε ανυπομονώ να προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Πιστεύω πως η καλύτερη θέση είναι στην αριστερή πλευρά του κέντρου. Αλλά στο τέλος, πάντα ο προπονητής αποφασίζει που παίζεις, και πιστεύω πως είμαι αρκετά ευέλικτος – αλλά για σίγουρα θα μου πει τι θέλει αππό εμένα, και αυτό είναι που θέλω να μάθω και να βελτιώσω τις δεξιότητες μου για να γίνω καλύτερος παίκτης. Πιστεύω πως η Σίτι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Όταν άκουσα πως με ήθελαν, ήταν τεράστια αναγνώριση για το παιχνίδι μου και μεγάλη χαρά που ένας τέτοιος μεγάλος σύλλογος σε θέλει, και μόλις το άκουσα, ασφαλώς το να παίξω υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα και με αυτή τη μεγάλη ομάδα δεν είχα καμία αμφιβολία πως αν ήταν πιθανό, θα μου άρεσε να βρίσκομαι εδώ. Το να παίξω 38 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι εύκολο και η Σίτι το έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με εξαιρετικό τρόπο οπότε πρόκειται για ένα τρόπαιο που προφανώς θα ήθελα να κερδίσω».

«Αλλά πρώτα για εμένα, θέλω να απολαύσω αυτή τη μεγάλη στιγμή με την οικογένεια μου και έπειτα να είμαι έτοιμος για μία εξαιρετική προετοιμασία. Αυτή η ομάδα γνωρίζει πως να κερδίζει, έχουν κερδίσει πολλά τα τελευταία χρόνια, οπότε απλώς θέλω να συμμετέχω και να έχω την ίδια νοοτροπία προσπαθώντας να βελτιώνομαι κάθε ημέρα και στο τέλος να κερδίσω τίτλους».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ