ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα θέλει να… διαλύσει το Nations League!
Γκουαρντιόλα: «Γι’ αυτόν τον παικταρά παραλίγο να κλάψω!»
Ο CEO της Λεβερκούζεν έδειξε που (ΔΕΝ) θα πάει ο Βιρτζ!
Μέσι για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Θα δούμε…»
Η MARCA έδωσε το βραβείο του GOAT στον Μέσι! (pic/vid)
Με αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο Μπέλιγχαμ θα έχει την αιώνια εκτίμηση του Βινίσιους!
Ξέσπασε ο Πακετά: «Γράφετε και λέτε ψέματα για μένα! Θα αποδείξω πως είμαι αθώος»
Ligue 1: Αποκαλύφθηκε το νέο τρόπαιο και τρέλανε όλη την Ευρώπη (pics)
Ο Καλαφιόρι το παραδέχτηκε ότι έπαθε… εγκεφαλικό μετά το γκολ με τη Σίτι! (vid)
Πατέρας μικρού Γιαννάκη: «Όλα πήγαν καλά! Θέλει να δει τους προέδρους του Big-5»
MARCA: «Η Λίβερπουλ ξέρει ότι θα χάσει τον Άρνολντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
Η ΜΑRCA μίλησε: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι με… στοιχεία» (pic)
Βαθιά υπόκλιση του Μπέκαμ στον Μπέλινγκχαμ: «Δεν γίνεται να είσαι… τόσο σωστός»
Η Ρεάλ βρήκε τον… νέο Μπενζεμά – Ο φορ που έχει τρελάνει τον σύλλογο!
Παρί Σεν Ζερμέν: Απόφαση καριέρας από τον Ενρίκε -Μένει μέχρι την… κατάκτηση του Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 28/6)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 28/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ (01:00): Ισοφάρισε στο 89’ την Ιντερνασιονάλ (1-1), κατακτώντας έναν πολύτιμο βαθμό μπροστά στο φανατικό κοινό της, σε παιχνίδι που δεν έπιασε σπουδαία απόδοση. Ενδεικτικό ήταν ότι κορυφαίος ήταν ο γκολκίπερ Ρότσετ, που κατέβασε τα ρολά και είπε «όχι» σε πολλές ευκαιρίες των Βραζιλιάνων. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, αν κερδίσει τους Μετροπολιτάνος, θα βρεθεί στους «16» του Λιμπερταδόρες χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Ευτυχώς για την ίδια το εμπόδιο που έχει να ξεπεράσει είναι χαμηλού επιπέδου. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι αυτή που θα χαμογελάσει και δεν θα χρειαστεί να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Η εικόνα της, πάντως, στο τρέχον Ιντερμέδιο είναι μέτρια, με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα μέχρι τώρα. Στην τελευταία της υποχρέωση έκανε αγγαρεία και έχασε 3-0 από τη Λίβερπουλ, εκτός έδρας. «Πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση» αρκέστηκε να πει ο τεχνικός Γκουτιέρες. Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν ξεκινά βασικός ο φορ Χιγλιότι που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, με τον Ραμίρες να είναι ο μοναδικός προωθημένος της «τρικολόρ».

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ (01:00): Υποτάχθηκε στις ορέξεις της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (0-1), παίζοντας στο τελευταίο 30λεπτο και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής. Ανώτεροι οι Κολομβιανοί που σκόραραν στο 46’ και πήραν αυτό που ήθελαν, αφήνοντας τους Βενεζουελάνους ουραγούς με 5/5 ήττες στον όμιλο. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε στον όμιλο και οι αντίπαλοί μας το εκμεταλλεύτηκαν και μας κέρδισαν. Απομένει ένα ματς στο Μοντεβιδέο, θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο, δεν τρέφουμε αυταπάτες, για να βρεθούμε σε αυτό το επίπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί χρειάζονται σημαντικές προσθήκες και δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για τέτοιες» ανέφερε ο τεχνικός Μορ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Μορένο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΟΥΚΑΣ (03:30): Σε μια ματσάρα με πέντε γκολ, κέρδισε εκτός έδρας τη Σάντος με 3-2 για το πρωτάθλημα Βραζιλίας και είναι στο -8 από την κορυφή. Στο Λιμπερταδόρες έρχεται από μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Ρασίνγκ, σε ένα ματς που έδειξε να το θέλει περισσότερο και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση. Τυπικά με έναν βαθμό είναι σίγουρη, αλλά προφανώς θα επιδιώξει τη νίκη μήπως «κλέψει» την πρωτιά του ομίλου από τη Ράσινγκ. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ματέους Φράνσα, δεν έχουν αναφερθεί περαιτέρω προβλήματα για τον κόουτς Σαμπαόλι που θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΑΟΥΚΑΣ (03:30): Στάθηκε άτυχη απέναντι στη Νιουμπλένσε εντός έδρας, για την περασμένη αγωνιστική του Λιμπερταδόρες. Αν και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας διαρκώς μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ήταν ιδιαίτερα άστοχη και έτσι παρέμεινε στο 0-0. Μάλιστα αστόχησε και σε πέναλτι στο 41’. Είναι στην τελευταία θέση του ομίλου και ελπίζει μόνο στην 3η θέση και στη συνέχεια του Σουνταμερικάνα. Αν πάρει βαθμό και ηττηθεί η Νουμπλένσε στην Αργεντινή, τότε παίρνει αυτή την 3η θέση. Τιμωρημένος ο στόπερ Καϊσέδο. Στο πρωτάθλημα Εκουαδόρ, έρχεται από νίκη με 2-0 επί της Ορένσε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ