ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Τρελάθηκαν για τα καλά οι Σαουδάραβες: Αγοράζουν μέχρι και διαιτητές!

Οι Σαουδάραβες και οι ομάδες που εκπροσωπούν έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν έχουν σκοπό να αποχωρήσουν άμεσα!

Τρελάθηκαν για τα καλά οι Σαουδάραβες: Αγοράζουν μέχρι και διαιτητές!

Οι Σαουδάραβες δεν αστειεύονται! Αυτοί και οι ομάδες τους έχουν πολλά χρήματα για να κάνουν τις… κινήσεις που θέλουν. Για να φτιάξουν το ποδόσφαιρό τους και να αναβαθμίσουν όσο περισσότερο γίνεται το πρωτάθλημά τους.

Η πρώτη κίνηση που άφησε εποχή και έκανε μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο -και όχι μόνο στην Ευρώπη- ήταν αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ. Ωστόσο, η συνέχεια όχι μόνο ήταν ανάλογη. Αλλά θα μπορούσε να πεις κάποιος ότι ήταν ακόμη καλύτερη. Μιας και μετά τον Πορτογάλο φορ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα αγωνίζονται από την επόμενη σεζόν και οι: Καρίμ Μπενζεμά, Χακίμ Ζιγιέκ, Καλιντού Κουλιμπαλί, Μεντί, Ρούμπεν Νέβες και δεν αποκλείεται και κάποιο άλλο μεγάλο όνομα. Άλλωστε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ράις, παρά τις… τρελές απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ!

Οι Σαουδάραβες, όμως, θέλουν και τους αρμόδιους διαιτητές. Γι’ αυτό τον λόγο θα βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη και θα αποκτήσουν και διαιτητές υψηλού επιπέδου. Όπως αναφέρει το «Relevo» από την Ισπανία η πρώτη τους κίνηση έχει να κάνει με τον Αντόνιο Λαόθ.

Ο Ισπανός διαιτητής έχει γίνει πολλές φορές θέμα τόσο στην Ισπανία, αλλά και σε ευρωπαϊκά ματς για τις αποφάσεις που έχει πάρει κατά καιρούς. Ωστόσο, θεωρείται από αρκετούς ως ένας από τους κορυφαίους της αγοράς! Μάλιστα, οι Σαουδάραβες δεν τον προορίζουν μόνο για τα κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματός τους. Αλλά θέλουν από εκείνον να βγει… παγανιά σε όλα τα σχολεία της χώρας και να κάνει ειδικά σεμινάρια στα νέα παιδιά, ώστε να τα κάνει να νιώσουν μεγαλύτερη αγάπη για το ποδόσφαιρο και γενικότερα να μάθουν από κάποιον ειδικό τους κανόνες! Είναι πολλά τα λεφτά στη Σαουδική Αραβία!

Είναι πολλά τα λεφτά στη Σαουδική Αραβία!

Δεν είναι μία τάση. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται. Η Σαουδική Αραβία ήρθε για να… μείνει. Και να κάνει είτε τώρα, είτε πιο μετά δύσκολη τη ζωή των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης με τα χρήματα που έχει και θα δίνει στα αστέρια τους.

Πλέον τα λεφτά είναι κάτι παραπάνω από πολλά στον εν λόγω προορισμό. Γι΄αυτό και ολοένα σπουδαίοι παίκτες προτιμούν να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ