ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 29/6) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 29/6).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 29/6) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΜΟΝΑΓΚΑΣ (01:00): Επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Κόλο Κόλο για την 5η αγωνιστική των ομίλων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Με νίκη ή ισοπαλία απόψε περνάει πρώτη, οπότε κρατάει την τύχη ξεκάθαρα στα χέρια της. Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από ντροπιαστικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 4-0 στην έδρα της Γοδόι Κρους. Ο Αλμιρόν ήταν έξαλλος με τους παίκτες του και θα κάνει αλλαγές τώρα. Τραυματίας ο καλός επιθετικός Μπενεντέντο. Τουλάχιστον επιστρέφει ο έτερος φορ Μερεντιέλ. Πολλά τα μακροχρόνια προβλήματα για τον κόουτς Αλμιρόν, που δεν τον αφήνουν σε ησυχία για να έχει έξτρα λύσεις για την ενδεκάδα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΜΟΝΑΓΚΑΣ (01:00): Έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες, με την εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Ντεπορτίβο Περέιρα. Για να περάσει ως 2η, θα πρέπει να κερδίσει τη Μπόκα Τζούνιορς και είτε να έρθει ισόπαλο το Κόλο Κόλο – Ντεπορτίβο Περέιρα (σ΄ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ), είτε να κερδίσει η Κόλο Κόλο, αλλά χωρίς η νίκη της να είναι με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ από τη νίκη της Μονάγας, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση θα προκριθούν οι Χιλιανοί. Στο πρωτάθλημα Βενεζουέλας ηττήθηκε με 2-0 από την Καράκας, σε ένα ματς που έγινε μερικό ροτέισον. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα για τον κόουτς Φερέιρα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ (03:00): Βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέσα στην έδρα της από τη Μπαρσελόν αλλά στο δεύτερο 45λεπτο πάτησε γκάζι, σκοράροντας τέσσερις φορές και φθάνοντας σε ευρεία νίκη (4-2), με τον κόσμο να παραληρεί και να ζητάει και άλλα γκολ. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά στη «βερντάο» που με τέσσερις νίκες και μία ήττα, στην πρεμιέρα στη Λα Πας από τη Μπολίβαρ παίζοντας με αναπληρωματικούς, πήρε πανεύκολα την πρόκριση από τον όμιλο. Αυτό που είναι ανοιχτό είναι η πρωτιά. Στην εγχώρια Σέριε Α, η Παλμέιρας τα βρίσκει σκούρα πάντως. Έχασε από τη Μποταφόγκο (0-1) στο ντέρμπι των πρώτων θέσεων, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούνται στην κορυφή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει ο στόπερ Μουρίλο από τραυματισμό αλλά είναι αμφίβολο αν θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Αντίθετα, εκτός αυτής μένει ο Ζε Ραφαέλ που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Η ενδεκάδα, όλα δείχνουν, θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ (03:00): Έκανε το καθήκον της, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Σέρο Πορτένιο (2-0) στο υψόμετρο της Λα Πας, την προηγούμενη αγωνιστική, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες. Σκόραρε στα πρώτα λεπτά των δυο ημιχρόνων (1-0 5’, 2-0 49’) και δεν επέτρεψε στους Παραγουανούς να αντιδράσουν. Με τέσσερις νίκες και μία ήττα σε πέντε παιχνίδια, μαζί με την Παλμέιρας θα συνεχίσουν στον θεσμό και η όρεξη της διοίκησης έχει ανοίξει, κάνοντας όνειρα για τους «8» της διοργάνωσης. Ο Ισπανός τεχνικός Σαν Χοσέ πιστώνεται την επιτυχία, με τους «σελέστες» να εκμεταλλεύονται και τον παράγοντα έδρα και να πετυχαίνουν σημαντικά αποτελέσματα. Στην εγχώρια λίγκα, πάντως, η Μπολίβαρ έχει μείνει πίσω και χρειάζεται να βελτιώσει την εικόνα της για να ελπίζει σε διεκδίκηση του τίτλου. Η επιστροφή του γκολεαδόρ Ντα Κόστα είναι στόχος της διοίκησης, με τον Βραζιλιάνο φορ να κάνει πράγματα και θαύματα πέρσι και να αποχωρεί για την Ατλέτικο Νασιονάλ Κολομβίας, όπου πέρασε απαρατήρητος. Στο αγωνιστικό σκέλος, τραυματίας είναι ο βασικός μπακ Μπεχαράνο που έμεινε στη Λα Πας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ