ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Tσέλσι: Έφερε… χρυσάφι ο Χάβερτζ – Oι δέκα ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία των «μπλε»

Η Τσέλσι δεν είναι μόνο αγορές αλλά και πωλήσεις. Η λίστα με τους παίκτες που χάρισαν εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε» του Λονδίνου.

Tσέλσι: Έφερε… χρυσάφι ο Χάβερτζ – Oι δέκα ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία των «μπλε»

Η διοίκηση Μπόελι εδώ και 1,5 χρόνο έμαθε μόνο να ξοδεύει! Να ρίχνει τεράστια ποσά στην αγορά προκειμένου να αλλάξει πλήρως το dna της Τσέλσι επί εποχής Αμπράμοβιτς. Ο Τοντ Μπόελι όμως έμαθε πως παράλληλα με τις αγορές πρέπει να προβεί και σε πωλήσεις προκειμένου να υπάρξει μια ισορροπία κατά τις προσταγές του Financial Fair Play. Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν οι «μπλε» έχουν περάσει αντίπερα όχθη. Προχωρούν από τη μία πώληση στην άλλη.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μια από αυτές που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στο Νησί ήταν και η πιο πρόσφατη. Η αποχώρηση του Κάι Χάβερτζ από την Τσέλσι και η ενσωμάτωσή του στη συμπολίτισσα Άρσεναλ. Μια μεταγραφή που απέφερε στα ταμεία των «μπλε» του Λονδίνου το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα νούμερο που δίνει σημαντική ανάσα στα άδεια ταμεία της Τσέλσι και παράλληλα τη δυνατότητα και με αυτά τα χρήματα να αποκτηθούν άλλοι ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο νέος προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Διάβασε επίσης: Η Μπάγερν… ξεκόλλησε και πήρε τον «βράχο» της Νάπολι!

Η Τσέλσι δε συνηθίζει να πουλάει ακριβά! Το κάνει σπάνια αφού όμως όταν αυτό συμβαίνει καταφέρνει να βάλει τεράστια ποσά στην άκρη! Ο Κάι Χάβερτζ σύμφωνα με το έγκυρο Transfermarkt είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου.

Οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία της Τσέλσι

Τσέλσι

Τα πρωτεία στην συγκεκριμένη κατηγορία κρατά σφικτά ο Εντέν Αζάρ. Το καλοκαίρι του 2019 η Τσέλσι είχε πουλήσει τον Βέλγο σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του τρομακτικού ποσού των 115 εκατομμυρίων ευρώ. Δεύτερος όπως είπαμε εισάγεται ο Κάι Χάβερτζ με τον Γερμανό να δίνει μέσω της Άρσεναλ 70 εκατομμύρια ευρώ στη διοίκηση Μπόελι. Στην 3η θέση βλέπουμε τον Βραζιλιάνο Όσκαρ με τον παίκτη το καλοκαίρι του 2017 να αφήνει το Λονδίνο και να μεταπηδά στη Σανγκάι έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Το ίδιο ποσό έβαλε στα ταμεία της η Τσέλσι μια χρονιά μετά μέσω του Ντιέγκο Κόστα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην 5η θέση βλέπουμε τον άλλοτε στόπερ της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ που το καλοκαίρι του 2015 άφησε το Λονδίνο για το Παρίσι και την Παρί. Οι Γάλλοι είχαν προσφέρει τότε 49,5 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι. Στις θέσεις 6 και 7 βρίσκουμε  δύο ίδιες περιπτώσεις με διαφορά τεσσάρων ετών. Μάτα και Μάτιτς έφυγαν από την Τσέλσι με προορισμό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να δαπανούν 44, 7 εκατομμύρια ευρώ για κάθε μία περίπτωση. Το περσινό καλοκαίρι η Τσέλσι αποφάσισε να αποδεσμευτεί από τον Τάμι Έιμπραχαμ και να τον αφήσει μια και καλή στη Ρόμα. Οι Ρωμαίοι άδειασαν τα ταμεία τους δίνοντας το ποσό των 41 εκατομμυρίων ευρώ στους Λονδρέζους. Στην 9η θέση βρίσκουμε τον Ρομέλου Λουκάκου. Το καλοκαίρι του 2015 η Έβερτον τον απέκτησε προσφέροντας 35, 4 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι. Την δεκάδα συμπληρώνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο Τιμπό Κουρτουά άφησε το καλοκαίρι του 2019 το Στάμφορντ Μπριντζ για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι ξόδεψαν περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ