Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι τρεις στόπερ που τσεκάρει η Νάπολι – Φουλάρει για… τον «πύργο» του Κλοπ!
Νάπολι

Οι τρεις στόπερ που τσεκάρει η Νάπολι – Φουλάρει για… τον «πύργο» του Κλοπ!

Η Νάπολι θέλει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του Κιμ και τσεκάρει την αγορά της Premier League!

01.07.2023 | 17:56

Η Νάπολι θα ήθελε να κρατήσει το περσινό της κορμό και να «πατήσει» πάνω σε αυτό το ρόστερ για να κάνει την δικιά της… αυτοκρατορία στο χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά είδε έναν από τους πιο σημαντικούς της παίκτες να αποχωρεί και αναφερόμαστε στον Κιμ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που ήταν βασικός και αναντικατάστατος την περσινή σεζόν, ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου και πρέπει ήδη να θεωρείται ποδοσφαιριστής των Βαυαρών.

Οι Ναπολιτάνοι έχουν ήδη βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του και όπως αποκαλύπτει η Corriere dello Sport, οι “παρτενοπέι” έχουν ξεχωρίσει 3 στόχους για την άμυνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, η Νάπολι έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση του Κονατέ από την Λίβερπουλ, με τους πρωταθλητές της Ιταλίας να έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του πολύπειρου σταρ.

Από την άλλη πιο πίσω στην λίστα είναι δύο ακόμα ποδοσφαιριστές από την Premier League. Ο Κίλμαν της Γουλβς είναι η δεύτερη επιλογή της Νάπολι, με τον 26χρονο να έχει συμβόλαιο με τους “λύκους” μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Τέλος ο Ρόμπικ Κοχ της Λιντς φαντάζει η πιο εύκολη λύση καθώς οι Άγγλοι θέλουν να προχωρήσουν στην πώληση του, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version