ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Υπόκλιση Αρτέτα σε Τζάκα: «Λέμε αντίο σε έναν φανταστικό παίκτη»

O Γρανίτ Τζάκα αποχώρησε από την Άρσεναλ, μετά από επτά χρόνια και ο Μίκελ Αρτέτα, είχε να πει για εκείνον μόνο καλά λόγια.

Υπόκλιση Αρτέτα σε Τζάκα: «Λέμε αντίο σε έναν φανταστικό παίκτη»

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει φέρει μία μικρή… επανάσταση στην Άρσεναλ από τότε που έκατσε πρώτη φορά στον πάγκο της, μέχρι και σήμερα. Ένα από τα πιο μεγάλα και δύσκολα «στοιχήματα» στη μέχρι τώρα θητεία του Ισπανού τεχνικού στους Λονδρέζους ήταν η αξιοποίηση του Γρανίτ Τζάκα. Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που μόνο εύκολη δεν ήταν.

Ο Ελβετός πάτησε το πόδι του στην αγγλική πρωτεύουσα το καλοκαίρι του 2016. Ήταν από εκείνους που έφερε στον σύλλογο ο Αρσέν Βενγκέρ με τον Αλσατό να δηλώνει από τότε σίγουρος και βέβαιος για το ταλέντο του και τις ηγετικές του ικανότητες. Βέβαια, στην πορεία η σχέση του παίκτη με τον σύλλογο μόνο εύκολη ή απλή δεν ήταν, αφού η κόντρα του με τους οπαδούς της τον έφερε στα… άκρα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η Άρσεναλ δεν αφήνει τον Νέλσον να πάει…πουθενά!

Ο Μίκελ Αρτέτα όχι απλά τον έπεισε να παραμείνει στους «κανονιέρηδες». Αλλά έβγαλε από εκείνον έναν καλύτερο εαυτό. Τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Ισπανός coach είχε να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον Τζάκα πριν εκείνος πάρει το αεροπλάνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν:

«Λέμε αντίο σε έναν φανταστικό παίκτη και σε έναν φανταστικό άνθρωπο που αγαπήθηκε πάρα πολύ απ’ όλους εμάς στην ομάδα. Μαζί του κάναμε ένα σπουδαίο ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ να πω ότι τα έδωσε όλα γι’ αυτή την ομάδα και το σήμα της!

Η απήχηση που είχε τόσο εντός, όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων ο Τζάκα μπορούν να σας επιβεβαιώσουν πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τον Τζάκα για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια! Ευχόμαστε τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του κάθε χαρά και επιτυχία για το μέλλον τους», τα λόγια του. O Αρτέτα ετοιμάζει την Άρσεναλ του... αύριο!

O Αρτέτα ετοιμάζει την Άρσεναλ του… αύριο!

Η Άρσεναλ έχει κάνει ήδη σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της, ενόψει της νέας σεζόν. Η μόνη επίσημη για την ώρα είναι του Κάι Χάβερτς. Όμως, μέσα στις επόμενες ημέρες το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους Ντέκλαν Ράις και Γιούρεν Τίμπερ.

Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον Εντού Γκασπάρ φτιάχνουν την ομάδα του… μέλλοντος και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ