ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ: «Θέλω να κατακτήσω το Champions League – Δε ξέρω γιατί η Παρί δεν μπορεί»

Δεν τον ενδιαφέρει τόσο το που! Αυτό που θέλει όσο τίποτα ο Κιλιάν Μπαπέ είναι να κατακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Και κυρίως, το Champions League.

Μπαπέ: «Θέλω να κατακτήσω το Champions League – Δε ξέρω γιατί η Παρί δεν μπορεί»

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ παραδέχεται πως είναι ένα ανικανοποίητο πλάσμα. Θέλει συνεχώς να στοχεύει όλο και πιο ψηλά. Θέλει να κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του. Δεν αρκείται σε αυτά που ήδη έχει πετύχει και είναι πολλά, θέλει ακόμη περισσότερα. Μεγάλος του στόχος; Το Champions League. Κάτι που δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει σε καμία απόπειρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη L’ Equipe, ο 24χρονος τόνισε πως πάντα θέλει το κάτι παραπάνω. Θέλει να κατακτήσει τίτλους και να μπει στην ιστορία. Μάλιστα δεν έδειξε να τον ενδιαφέρει τόσο το μέρος, δηλαδή η ομάδα!

«Δεν έχει σημασία πού παίζω, η χρονιά δεν έχει σημασία, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, θέλω απλώς να κερδίζω. Δεν θα είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Θέλω να κερδίσω το Champions League. Πηγαίνω διακοπές, ανακτώ ενέργεια και επιστρέφω με την πείνα που όλοι ξέρουν. Δεν ευχαριστιέμαι εύκολα, οπότε δεν εντυπωσιάζομαι ποτέ με αυτό που κάνω. Είναι το κλειδί για να καταλάβω τον εαυτό μου γιατί ό,τι κάνω, λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω ξανά και καλύτερα.

Έχω αυτή την πείνα να κερδίζω, δεν θέλω να είμαι σε μια ομάδα μόνο για να παίζω απλά. Γι’ αυτό μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι αλαζόνας. Δεν φοβάμαι ούτε την αποτυχία, είναι μέρος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Έχω όμως την πεποίθηση ότι γεννήθηκα για να κερδίζω και θέλω να το δείξω σε όλους. Δεν ξέρω σε τι υστερεί η Παρί για να κερδίσει το Champions League, δεν είναι δικό μου θέμα. Πρέπει να μιλήσεις με τους ανθρώπους που φτιάχνουν την ομάδα, που οργανώνουν την ενδεκάδα, που χτίζουν αυτόν τον σύλλογο», δήλωσε ο Γάλλος σταρ και συνέχισε:

«Απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν ο καλύτερος παίκτης, πρώτος σκόρερ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Ligue 1. Θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα σύμφωνα με τους επικριτές μου. Πολλά πράγματα με κάνουν περήφανο. Πρώτον, συνεχίζουμε να κερδίζουμε τίτλους, για το οποίο παίζουμε. Ο τίτλος είναι ο πιο δύσκολος, γι’ αυτό όλοι οι παίκτες αγωνίζονται. Και, φυσικά, είμαι ευχαριστημένος με το να έχω διατηρήσει το προσωπικό μου επίπεδο σε μια σεζόν με περίπου 50 γκολ. Είχα εξαιρετικές στιγμές, εξαιρετικές επιδόσεις, επίσης, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ