Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H μαγική ενδεκάδα της Σίτι βάζει πλώρη για το… repeat (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

H μαγική ενδεκάδα της Σίτι βάζει πλώρη για το… repeat (pic)

Ακόμη καλύτερη σε σχέση με την περασμένη σεζόν! Η Μάντσεστερ Σίτι βάζει πλώρη για άλλη μια σαρωτική χρονιά σε Αγγλία και Ευρώπη.

09.07.2023 | 12:05

Ήταν η χρονιά της! Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα της. Premier League, FA Cup και Champions League έγιναν δικά της. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρουσίασε ένα σύνολο με αρχή, μέση και τέλος. Με ποιότητα που ξεχείλιζε σε κάθε θέση. Ένα ρόστερ γεμάτο επιλογές, το οποίο δούλεψε σκληρά και στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν απλά ακαταμάχητο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Πολίτες» στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν συνδύασαν θέαμα και ουσία. Ακόμη και σε παιχνίδια που η μπάλα… έκαιγε, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παρουσιαζόταν απλά… μαγική. Με αυτή την συνταγή θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ειδικά τώρα που έφυγε από πάνω της το άγχος της κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης. Ο Γκουαρντιόλα και το επιτελείο του έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης σχεδιάζουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Διάβασε επίσης: Νιούκαστλ: Μετά τον Τονάλι αποκτά και το «βέλος» της Λέστερ

Λίγες και καλές οι προσθήκες για τους «Πολίτες», λίγες και οι αποχωρήσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να προσθέσει δύο νέα μέλη στην ενδεκάδα της. Τον πρώτο τον έχει ήδη ανακοινώσει. Ο Ματέο Κόβασιτς παίρνει τη θέση του Ιλκάι Γκουντογκάν στο βασικό σχήμα της Σίτι. Ο δεύτερος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Etihad. Ο έτερος Κροάτης, Γιόσκο Γκβάρντιολ θα ενταχθεί στους «Πολίτες» και θα ενισχύσει τα μετόπισθεν. Μια μεταγραφή που αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι η ενδεκάδα… φόβητρο για κάθε αντίπαλο σε Αγγλία και Ευρώπη θα διαμορφωθεί ως εξής: Ο Έντερσον θα βρίσκεται ξανά κάτω από τα δοκάρια της εστίας της Μάντσεστερ Σίτι. Στην άμυνα ο Γκουαρντιόλα θα παίξει με τριάδα έχοντας τους Ρούμπεν Ντίας, Γκβάρντιολ και Άκε. Στον χώρο του κέντρου, ο Ρόντρι θα έχει στο πλάι του τον Στόουνς ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Ντε Μπρούιν, Κόβασιτς, Γκρίλις και Φόντεν. Στην επίθεση δεν τίθεται ερώτημα, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η εκπληκτική ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version