Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους διώχνει τον Πογκμπά – Το ποσό που ζητάει είναι για… γέλια!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους διώχνει τον Πογκμπά – Το ποσό που ζητάει είναι για… γέλια!

Στην Γιουβέντους δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως... δεν θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Πολ Πογκμπά

11.07.2023 | 18:45

Το καλοκαίρι του 2022 ο Πολ Πογκμπά πήρε μια δύσκολη απόφαση και… αποχαιρέτησε το Ολντ Τράφορντ, επιστρέφοντας στην αγαπημένη του Γιουβέντους!

Τότε οι μπιανκονέρι θεωρούσαν πως έφερναν πίσω στο Τορίνο τον μεγάλο τους ηγέτη, που θα βοηθήσει να επιστρέψει ο σύλλογος στην κορυφή. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν πρόσφερε τίποτα, καθώς ήταν διαρκώς εκτός, λόγω τραυματισμών. Αυτό έφερε τεράστια δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου. Ενδεικτικό το γεγονός πως αγωνίστηκε σε μόλις 6 ματς την περσινή χρονιά…

Ο Πογκμπά έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους, όμως οι Ιταλοί θέλουν να τον… διώξουν, ενώ και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως δεν έχει θέση πλέον στην ομάδα του Αλέγκρι.

Mάλιστα, η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει τεράστια έκπτωση στις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Πολ Πογκμπά, δείχνοντας το πόσο πολύ θέλει να… πάρει «διαζύγιο» με τον Γάλλο, ο οποίος έχει τρελό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, η Gazzetta.it αποκαλύπτει πως η Γιουβέντους ζητάει μόλις 10 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά. Μέχρι στιγμής όμως… δεν έχει έρθει καμία πρόταση για τον πρώην σταρ της Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version