Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλα έτοιμα για τη μεταγραφή του Σάβιτς στην Αλ Χιλάλ!
Κόσμος

Όλα έτοιμα για τη μεταγραφή του Σάβιτς στην Αλ Χιλάλ!

Η Αλ Χιλάλ τα έχει βρει σε όλα με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλένκοβιτς Σάβιτς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

11.07.2023 | 20:31

Ο Σεργκέι Μιλένκοβιτς Σάβιτς για πολλά χρόνια ήταν ένας εκ των κορυφαίων μέσων του ιταλικού πρωταθλήματος. Πολλές ομάδες τον ήθελαν, όμως, η Λάτσιο δεν τον έδινε με τίποτα. Ωστόσο, η περσινή σεζόν δεν ήταν ανάλογη του παρελθόντος. Και δεν αποκλείεται από εδώ και πέρα να αρχίσει η… κάτω βόλτα.

Έτσι, οι Ρωμαίοι δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά όταν στα χέρια τους έφτασε μία πρόταση από την Αλ Χιλάλ που άγγιζε τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σέρβος μέσος από την πλευρά του δεν είχε πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο τα υπόλοιπα στην Ευρώπη.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Τζακ Γκρίλις έγινε… θέμα στην Ίμπιζα με αυτά που φόραγε στις διακοπές του!

Ο Σεργκέι Μιλένκοβιτς Σάβιτς είναι ακόμη ένα από τα μεγάλα ονόματα που έχουν πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία με τον έμπειρο χαφ να έχει στην ομάδα του ως συμπαίκτες τους Ρούμπεν Νέβες και τον Καλιντού Κουλιμπαλί, οι οποίοι έχουν επιλέξει εδώ και καιρό τον σύλλογο της Μέσης Ανατολής!

Ο Σεργκέι Μιλένκοβιτς Σάβιτς αδικεί τον… εαυτό του!

Για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Σεργκέι Μιλένκοβιτς Σάβιτς με την Αλ Χιλάλ. Ωστόσο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι το χρηματικό ποσό που θα έχει λαμβάνειν ο έμπειρος μέσος θα έχει πολλά μηδενικά από πίσω του.

Ακόμη και έτσι, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι, ειδικά από τη Σερβία, που τον κατηγορούν ότι προτίμησε το εύκολο και γρήγορο χρήμα. Παρά να συνεχίσει την καριέρα του σε μία πιο μεγάλη ομάδα. Άλλωστε οι προτάσεις στα χέρια του ήταν πολλές και αρκετά καλές. Ναι μεν οικονομικά δεν είχαν το ίδιο αντίκτυπο.

Όμως, θα μπορούσε να κάνει ένα βήμα πίσω αν και εφόσον τον ένοιαζε η καριέρα και όχι τόσο πολύ το κέρδος και τα χρήματα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version