ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
«Το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο είναι η Άρσεναλ»
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 11/7)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 11/7)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (18:30): Η Λίνκολν είναι η ομάδα που κυριαρχεί στο Γιβραλτάρ. Έχει συνολικά 27 πρωταθλήματα, τρία συνεχόμενα με το περσινό και 8 την τελευταία 10ετία. Πέρσι δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και συγκέντρωσε 52 βαθμούς με μόλις δύο ήττες σε 20 αγώνες (20-1-2, 68-14 τέρματα), στο +8 από τη δεύτερη της κατάταξης. Προπονητής της είναι από τις αρχές του 2023 ο Ισπανός Χαβιέ Μουνιόθ και τη θυμόμαστε και για έναν λόγο παραπάνω: Στην παρθενική της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο (Europa Conference League), το 2021-22, αντιμετώπισε ελληνική ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Πάντως, δεν είχε κάνει κάτι, ούτε βαθμό δεν πήρε σε 6 αναμετρήσεις. Επίσης, για την ιστορία, πέρσι αποκλείστηκε από την Σκούπι, στον ίδιο γύρο, στην ίδια διοργάνωση που παίζει και φέτος, όπου συνολικά έχει φτάσει μέχρι και τον β’ προκριματικό.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΝΚΟΛΝ ΡΕΝΤ ΙΜΠΣ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (18:30): Η Καραμπάγκ δεν έχει αντίπαλο στο Αζερμπαϊτζάν. Πήρε πέρσι το πρωτάθλημα (με 90 βαθμούς έναντι 81 της Σαμπάχ), το 9ο την τελευταία 10ετία και θα δοκιμάσει και πάλι την τύχη της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Πέρσι, μάλιστα, αντιμετώπισε μία ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, στους ομίλους του Europa League και τερμάτισε στην 3η θέση με 8 βαθμούς, πίσω από Φράιμπουργκ (14) και Ναντ (9). Έχει εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο ζευγάρι θεωρείται ακλόνητο φαβορί να πάρει την πρόκριση. Λίγο σοβαρή να είναι, θα έχει εύκολο έργο. Στον πάγκο της, από το 2008, είναι ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ και φιλοδοξεί να την οδηγήσει και φέτος στους ομίλους. Αυτό
είναι το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι για την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Προ ημερών,
έδωσε φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, επικρατώντας με 1-0.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΑΚΣΒΙΚ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (21:45): Σε θηριώδη αγωνιστική κατάσταση η Κλάκσβικ, για τα δεδομένα του πρωταθλήματος στα Νησιά Φερόε. Δεν έχει αντίπαλο στην Premier League. Με το εκπληκτικό 16/16 καθώς και γκολ 44-8, οδηγεί την κούρσα του τίτλου εκ του ασφαλούς. Στο +12 από την Β36 Τόρσαβν και το +13 από την 3η ΗΒ Τόρσαβν. Τελευταία φορά που έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο ήταν στις 22 Απριλίου, καθώς ηττήθηκε 2-0 στο Κύπελλο από την Β36 Τόρσβαν. Η δυναμική της εντός συνόρων προφανώς δεν λέει και πολλά σε επίπεδο Champions League, έστω κι αν μιλάμε για την πρώιμη προκριματική φάση της διοργάνωσης. Απέναντι στη Φερεντσβάρος είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ, ωστόσο θα παλέψει στην έδρα της για το αποτέλεσμα. Το αστέρι της ομάδας είναι ο Κλέτσκαρντ με 14 γκολ και 7 ασίστ. Από κοντά ο Φρέντερικσμπεργκ, με συνεισφορά 8 γκολ και 6 ασίστ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΑΚΣΒΙΚ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (21:45): Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας την περσινή σεζόν η Φερεντσβάρος. Κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο τρεις στροφές πριν το φινάλε. Πέντε τα φιλικά της προετοιμασίας, με απολογισμό 2Ν-2Ι-1Η και γκολ 8-5. Ηττήθηκε από τη Ζάλτσμπουργκ, έμεινε στην ισοπαλία με Ρογκάσκα και Καραμπάγκ, ωστόσο κέρδισε τις Σεπσί και Μποτοσάνι. Διατήρησε στο ρόστερ της τους Ζακάριασεν (επιθετικός χαφ), Τραορέ (εξτρέμ) καθώς και Μαέ (φορ), τους τρεις κορυφαίους της περσινής σεζόν. Σημαντικότερες προσθήκες αυτές των Σισέ (στόπερ, Καέν), Ρομντανέ (κεντρικός μέσος, Εσπεράνς), Φάνι (κεντρικός μέσος, Μακάμπι Χάιφα), Πέσιτς (φορ, Ερυθρός Αστέρας) και Φρεντέρισκεν (φορ, Φιτέσε). Προφανώς και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ωστόσο οφείλει να προσέξει για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ