Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους τελειώνει τον «capitano» της με συνοπτικές διαδικασίες!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους τελειώνει τον «capitano» της με συνοπτικές διαδικασίες!

Η Γιουβέντους αποφάσισε να αποκλείσει από το ρόστερ της τον Λεονάρντο Μπονούτσι και τον Γουέστον ΜακΚένι!

13.07.2023 | 22:23

Δυστυχώς για δυο ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, η νέα σεζόν δεν θα τους βρει στο Τορίνο. Πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας, Λεονάρντο Μπονούτσι και τον 24χρονο χαφ της, Γουέστον ΜακΚένι. Ειδικά για τον πρώτο, όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πιο ηχηρή η επικείμενη αποχώρηση…

Από το 2018 που επέστρεψε μετά το μονοετές «διάλειμμά» του στη Μίλαν, ο Μπονούτσι είχε συμβόλαιο κανονικά ως το 2024. Ωστόσο, ο 36χρονος στόπερ κι αρχηγός επαναλαμβάνουμε των «μπιανκονέρι», αποκλείστηκε από την αποστολή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τα φιλικά στις ΗΠΑ! Όπως έγινε και με τον ΜακΚένι κι έτσι ο Αμερικανός πρόκειται να λύσει το συμβόλαιό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το συμβόλαιο του Μπονούτσι θα λυθεί άμεσα και στα 36 του ο σπουδαίος Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα αναζητήσει αλλού τη συνέχιση της καριέρας του. Ο Αλέγκρι προχώρησε σε μια δύσκολη απόφαση αποκλείοντας τον αρχηγό της ομάδας του από την αποστολή. Μέχρι να βρεθεί η επόμενη ομάδα και για τους δυο παίκτες της «Γηραιάς Κυρίας» πιθανώς να προπονούνται μόνοι τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version