ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 13/7)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 13/7)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΚΠΑΪΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ (19:00): Η Μαγκπάις είναι ομάδα από το Γιβραλτάρ και παίζει φέτος για δεύτερη φορά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Για τέτοιο… μεγαθήριο μιλάμε. Και παίζει στην Ευρώπη γιατί κατέκτησε το Κύπελλο, κερδίζοντας στα πέναλτι την πρωταθλήτρια Λίνκολν Ρεντ Ιμπς. Το παρθενικό Κύπελλο στην ιστορία της. Πέρσι, την πρώτη φορά που δοκίμασε την τύχη της, στο Europa Conference League, αποκλείστηκε από την Κρουσάντερς με συνολικό σκορ 4-3. Νίκησε 2-1 στον πρώτο αγώνα, αλλά έχασε 3-1 στον δεύτερο. Στο πρωτάθλημα είχε τερματίσει στην 3η θέση, στο -15 από την κορυφή, με 11-4-5 και 39-18 γκολ. Έχει νέο προπονητή φέτος, με τον Ισπανό Αλφόνσο Καμπρέρα να αναλαμβάνει εδώ και ένα δίμηνο.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΚΠΑΪΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ (19:00): Η Ντάνταλκ δεν έκανε καλή σεζόν πέρσι και τερμάτισε στην 3η θέση, στο -13 από την κορυφή και τη Σάμροκ Ρόβερς. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την αντίπαλό της. Φέτος, πάντως, περνάει ακόμη πιο δύσκολα, ούσα 4η με 39 βαθμούς μετά από 25 αγωνιστικές. Και μπορεί να βρεθεί και πιο κάτω, αν Μποέμιανς και Σέλμπουρν πάρουν τα δύο ματς που χρωστάνε. Έχασε με 3-2 από την Μποέμιανς προ ημερών, μετά από ένα σερί με 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Το 2021- 22 έπαιξε και πάλι στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης και αποκλείστηκε στον γ’ προκριματικό γύρο από τη Φίτεσε με συνολικό σκορ 4-3. Το πάλεψε, πάντως, απέναντι σε σαφώς πιο ποιοτικό αντίπαλο. Εδώ και ενάμιση χρόνο την ομάδα προπονεί ο Στέφεν Ο’ Ντόνελ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ (22:00): Χωρίς να αποτελεί έκπληξη, η Μάριμπορ βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στις ομάδες που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους Σλοβένους απόψε να υποδέχονται την Μπιρκιρκάρα από την Μάλτα για την Α’ Προκριματική Φάση του Europa Conference League. Οι Σλοβένοι έχουν «όνομα» στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς μετρούν αρκετές παρουσίες σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους στο παρελθόν. Όσον αφορά την περσινή τους παρουσία στις διοργανώσεις της UEFA, αυτή σταμάτησε στα Playoffs του Europa Conference όταν και γνώρισαν τον αποκλεισμό από την Ρουμάνικη Κλούζ. Η παρουσία τους στην αποψινή αναμέτρηση, βασίζεται στο γεγονός πως την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος Σλοβενίας, εξασφαλίζοντας με άνεση ένα από τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια που προσφέρει το εν λόγω πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Σλοβένοι έχουν προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, έχοντας πραγματοποιήσει έντεκα προσθήκες στο «άνοιγμα» του μεταγραφικού παραθύρου του καλοκαιριού με αυτή του 25χρονου μέσου, Μάρκο Μπόζιτς από την Φροζινόνε να προκαλεί την μεγαλύτερη αίσθηση. Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση και την υποδοχή της Μπιρκιρκάρα, ο Νταμίρ Κρζνάρ δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Γκρέγκορ Σίκοσεκ (αριστερός μπακ) και Ιγκνάσιο Γκέρικο (αριστερός μπακ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ (22:00): Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από μια σεζόν απουσίας για την Μαλτέζικη Μπιρκιρκαρά, η οποία για την Α’ Προκριματική Φάση του Europa Conference League απόψε ταξιδεύει στην Σλοβενία ώστε να αντιμετωπίσει την Μάριμπορ. Η τελευταία παρουσία των Μαλτέζων σε προκριματικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι το – όχι και τόσο – μακρινό 2021 όταν και έφτασαν μέχρι την Β’ Προκριματική Φάση του Europa Conference League όπου τους απέκλεισε η Σλοβένικη Ολίμπια Λιουμπλιάνας στην διαδικασία των πέναλτι. Η Μπιρκιρκάρα την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος της Μάλτας ενώ ταυτόχρονα κατέκτησε και το εγχώριο Κύπελλο, εξασφαλίζοντας με άνεση ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μαλτέζοι έχουν προχωρήσει στην απόκτηση τέσσαρων ποδοσφαιριστών στα πλαίσια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με τις προσθήκες των Πάγιοβιτς (αμυντικός), Πένια (μέσος) και Σαμουράι (επιθετικός) να προκαλούν αίσθηση για το επίπεδο του συλλόγου. Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση στη Σλοβενία, ο Τζιοβάνι Τεντέσκο δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση απέναντι στην Μάριμπορ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ