ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγιαξ

Άγιαξ: Δεν πατάει στις προπονήσεις ο Τάντιτς – «Φεύγω, δεν είναι ρόστερ αυτό πλέον»

Ο Τάντιτς τα έχει "χαλάσει" για τα καλά με την διοίκηση του Άγιαξ και θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα από την Ολλανδία!

Άγιαξ: Δεν πατάει στις προπονήσεις ο Τάντιτς – «Φεύγω, δεν είναι ρόστερ αυτό πλέον»

Ο Ντούσαν Τάντιτς βρίσκεται στον Άγιαξ από το καλοκαίρι του 2018 και είναι δεδομένα ένας παίκτης-κόσμημα για τους Ολλανδούς.

Στα 34 του χρόνια πλέον, ο Σέρβος σούπερ σταρ ηγείται του “Αίαντα” τα τελευταία χρόνια, όντας ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας. Παρόλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες η σχέση του με τον σύλλογο έχει “ραγίσει” για τα καλά.

Ο Τάντιτς έχει ανακοινώσει στον Άγιαξ πως θέλει να αποχωρήσει, καθώς βλέπει πως η ποιότητα στο ρόστερ έχει πέσει επικίνδυνα και θεωρεί πως η διοίκηση έχει “αφήσει” την ομάδα, η οποία κατά την γνώμη του δεν θα είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.

Για αυτόν τον λόγο και τις τελευταίες μέρες δεν πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και δεν προπονείται με τους συμπαίκτες του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει την διοίκηση να πει «ναι» και να λύσει το συμβόλαιο με τον Σέρβο επιθετικό.

Ο Τάντιτς απαιτεί να λυθεί άμεσα το συμβόλαιο του με τους Ολλανδούς, ωστόσο ο Αίαντας… δεν θέλει να τον χάσει έτσι απλά. Να τονίσουμε πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024, όμως ο ίδιος έχει ξενερώσει για τα καλά και δεν θέλει να χάσει άλλη μία σεζόν στην Ολλανδία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ