ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Η Ρόμα, ο… κακός Μουρίνιο κι τα παράπονα του υποτίθεται «νέου Μόντριτς»

Ο 26χρονος επιτελικός χαφ λογιζόταν ως ο «νέος Μόντριτς», αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να καταγράψει τρεις συμμετοχές με τη Ρόμα.

Η Ρόμα, ο… κακός Μουρίνιο κι τα παράπονα του υποτίθεται «νέου Μόντριτς»

Ο Άντε Τσόριτς ολοκλήρωσε πρόσφατα τη θητεία του στη Ρόμα μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, συγκεντρώνοντας μόνο τρεις συμμετοχές από την ένταξή του το 2018.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Il Romanista, ο Τσόριτς παραπονέθηκε για τη μεταχείριση της Ρόμα προς αυτόν και τον συμπαίκτη του Γουίλιαμ Μπιάντα – και οι δύο αποκλείστηκαν από οποιαδήποτε ομαδική δραστηριότητα από την άφιξη του Μουρίνιο το 2021. «Ναι, η περιπέτειά μου στη Ρόμα τελείωσε ή μάλλον, όπως θα έλεγαν οι οπαδοί της Ρόμα, οι «διακοπές» μου τελείωσαν. Και τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να τους κατηγορήσω, αλλά ήταν απόφαση του συλλόγου, όχι δική μου. Είναι μεγάλη ιστορία… αλλά δεν θέλω να κακολογήσω κανέναν, πρέπει απλώς να ευχαριστήσω τη Ρόμα παρά τις μόλις 3 εμφανίσεις».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Με είχαν χαρακτηρίσει ο νέος Μόντριτς και μου είπαν το εξής: “Πρέπει να επιδείξεις ορισμένες ιδιότητες στο γήπεδο”. Και με τη Ρόμα, δυστυχώς, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω. Για να έχεις τύψεις πρέπει να παίζεις. Σίγουρα άξιζα λίγο περισσότερο χώρο στην ομάδα, αλλά έτσι πήγε. Πρέπει να σας πω ότι δεν στάθηκα πολύ τυχερός. Είχα αρκετούς τραυματισμούς, δεν ένιωθα καλά σε κάποιες ομάδες, όπως κατά τη διάρκεια του δανεισμού μου στη Φένλο, αλλά δεν είχα πολλές επιλογές, η Ρόμα επέλεξε αυτές τις ομάδες για μένα. Και κάθε φορά που επέστρεφα στην Τριγοριά ήλπιζα ότι θα είχα την ευκαιρία μου. Αλλά δεν ήταν έτσι.

«Ποτέ δεν μίλησα με τον Μουρίνιο…»

Transfer Rumour: Luka Modric recommends Ante Coric as potential heir at  Real Madrid

Δεν θα με πιστέψετε, αλλά δεν μίλησα ποτέ με τον Μουρίνιο. Και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μιλήσω με τον Τιάγκο Πίντο. Αν το καλοσκεφτείς, είναι περίεργο, ένας παίκτης με συμβόλαιο που δεν μιλάει με τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή. Ο Πίντο δεν ήθελε ποτέ να με γνωρίσει και είναι μια επιλογή που σεβάστηκα.

Δεν θέλω να πω κάτι αρνητικό, αλλά ήταν μια δύσκολη στιγμή. Το να μου λένε ότι δεν μπορούσα να μπω από την κύρια είσοδο αλλά να χρησιμοποιήσω την πίσω πύλη… δεν σε κάνει να νιώθεις ποδοσφαιριστής, νιώθεις σαν κάποιος που δημιούργησε προβλήματα στον σύλλογο αλλά δεν τα δημιούργησα ποτέ. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τέτοιος θυμός απέναντί ​​μου, αλλά ποτέ δεν θα πω κάτι αρνητικό για τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ