ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν θα είμαι πια αρχηγός της Γιουνάιτεντ…»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μόνο χαρούμενος δεν ήταν για το γεγονός ότι από εδώ και πέρα δεν θα είναι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν θα είμαι πια αρχηγός της Γιουνάιτεντ…»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν επί σειρά ετών ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν εκείνος που είχε αυτή την ιδέα, με αποτέλεσμα να του δώσει το περιβραχιόνιο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεχωρίσει για τις αμυντικές ή τις ηγετικές του ικανότητες.

Αντιθέτως, από ένα σημείο και έπειτα είχε γίνει viral για τα λάθη και τις γκάφες του. Όχι για το αν έπαιζε καλά ή αν βοηθούσε τους συμπαίκτες του με τις οδηγίες που τους έδινε. Μέσα σε όλα αυτά είχε γίνει πρώτο θέμα και για όλα όσα έκανε στη Μύκονο πριν από από μερικά καλοκαίρια.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Εκεί θέλει να δώσει τον Μαγκουάιρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είχε καταλάβει ότι όλα θα ήταν πιο δύσκολα από την ώρα και τη στιγμή που ο Έρικ Τεν Χαγκ έκατσε στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά και έφτασε να αγωνίζεται σε αδιάφορα ματς. Αλλά ακόμη και τότε δεν έδινε το κάτι παραπάνω. Έτσι, ο Ολλανδός προπονητής πήρε την απόφαση να τον καθαιρέσει από αρχηγό. Κάτι που δεν άρεσε και πολύ, όπως ήταν λογικό στον ίδιο και το έδειξε με το μήνυμα που έγραψε και έστειλε μέσω των social media που διαθέτει. Αναλυτικά το μήνυμα του Χάρι Μαγκουάιρ:

Αναλυτικά το μήνυμα του Χάρι Μαγκουάιρ:

«Μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον προπονητή της ομάδας μου έγινε γνωστό ότι θα γίνει αλλαγή στον αρχηγό της ομάδας. Μου εξήγησε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα και δεν μπορώ να το καταλάβω. Όμως, αυτό δεν με επηρεάζει στο οτιδήποτε άλλο γίνει συμβεί. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για όσο καιρό θα βρίσκομαι στον σύλλογο.

Γι’ αυτό τον λόγο νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν μαζί μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα και με στήριξαν στα δύσκολα!

Από τότε που πήρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα χέρια μου, δηλαδή πριν από περίπου 3.5 χρόνια, ήταν μία υπερήφανη στιγμή για εμένα. Ήταν και παραμένει μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου μέχρι και σήμερα. Έκανα και κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να κάνω όσο πιο υπερήφανη γίνεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ήμουν και θα είμαι ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που με έχρισε αρχηγό, δίνοντάς μου αυτή την τιμή. Εύχομαι σε όποιον πάρει το περιβραχιόνιο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες και νίκες! Και σίγουρα θα έχει τη δική μου στήριξη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ