Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιμένουν για Κεσιέ και Γιουβέντους οι Ιταλοί
Γιουβέντους

Επιμένουν για Κεσιέ και Γιουβέντους οι Ιταλοί

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Γιουβέντους επιμένει για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ από την Μπαρτσελόνα.

16.07.2023 | 00:32

Πλήρη κινητικότητα έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Γιουβέντους, η οποία φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου. Και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Φρανκ Κεσιέ. Με δεδομένο πως η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να τον πουλήσει προκειμένου να ελαφρύνει το μισθολογικό της φορτίο, η Γηραιά Κυρία έκανε την εμφάνισή της στο προσκήνιο προκειμένου να τον φέρει στο Τορίνο.

Αν και ο ίδιος προς το παρόν εμφανίζεται διστακτικός μπροστά στο σενάριο της επιστροφής του στη Serie A, στη Γιουβέντους δεν τον βάζουν κάτω και αναμένεται να επανέλθουν μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου να τον πείσουν να πάρει το αεροπλάνο για Ιταλία. Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, η μεταγραφή του θα μπορούσε να ξεκλειδώσει για ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, μιας και ο Ιβοριανός χαφ δεν φαίνεται να αποτελεί βασικό στέλεχος στα πλάνα του Τσάβι για τη νέα σεζόν. Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το 2026 και η αξία του ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version