ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

«Κανείς δεν πάει στην Σαουδική Αραβία για τα χρήματα – Πάνε για τις ευκαιρίες που δίνονται»!

Ο Ρόμπι Φάουλερ έγραψε ένα κείμενο με το οποίο υπερασπίζεται όσους αποφασίζουν να πάνε να δουλέψουν στην Σαουδική Αραβία.

«Κανείς δεν πάει στην Σαουδική Αραβία για τα χρήματα – Πάνε για τις ευκαιρίες που δίνονται»!

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποφασίσει να πάνε στην Σαουδική Αραβία. Η αρχή έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έπειτα ακολούθησαν ονόματα όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ενγκολό Καντέ, ο Εντουάρντ Μεντί, ο Καλιντού Κουλιμπαλί ενώ και Στίβεν Τζέραρντ θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του ως προπονητής.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ρόμπι Φάουλερ έγραψε ένα κείμενο στην εφημερίδα «Mirror» με το οποίο υπερασπίζεται όσους παίρνουν αυτή την απόφαση, με αφορμή τα όσα… έχει ακούσει ο Χέντερσον, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Αλ Ετιφάκ και αναμένεται να έχει μισθό που φτάνει τις 700.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ στο γραπτό του τονίζει πως πρέπει να αμφισβητηθούν όσοι δίνουν αυτά τα ποσά και όχι δέχονται να τα πάρουν ενώ τόνισε πως όσοι πάνε στην Σαουδική Αραβία πάνε για τις μεγάλες ευκαιρίες που δίνονται και όχι για τα λεφτά. Σαουδική Αραβία

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Φάουλερ στην «Mirror»

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γίνεται τέτοιος χαμός για τους μισθούς των ποδοσφαιρστών αλλά δεν μιλάει κανέις για τα δισεκατομμύρια που έχουν οι χρηματοδότες.

Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν θα πω τίποτα αρνητικό για τον Τζόρνταν Χέντερσον, τον Στίβεν Τζέραρντ ή οποιονδήποτε άλλον πάει να δουλέψει στην Σαουδική Αραβία ή σκέφτεται να πάει. Όχι επειδή παίρνω και εγώ αυτά τα χρήματα, αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Όπως έχω εξηγήσει και στο παρελθόν, έχω αναλάβει μία δουλειά στο Πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας επειδή θέλω να γίνω προπονητής, επειδή θέλω να αποδείξω τον εαυτό μου.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Τέσσερις υποψήφιοι μέσοι για τα… παπούτσια του Φαμπίνιο

Ξέρω πολύ καλά τον Τζόρνταν Χέντερσον και μεγάλωσα μαζί με τον Στίβεν Τζέραρντ. Νομίζω ο Στίβεν είναι σταν εμένα, θέλει να προπονεί, να αποδείξει τον εαυτό του, και από όταν έφυγε από την Άστο Βίλα δεν δέχθηκε κάποια καλή προσφορά. Τώρα βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, σε ένα Πρωτάθλημα που θέλει να βελτιωθεί και να γίνει ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Είναι τρομερή ευκαιρία για έναν προπονητή με φιλοδοξίες που θέλει να φτάσει στην κορυφή».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ