Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα κατάφερε η Γιουνάιτεντ – Ανακοινώνει τον… «φύλακα άγγελο» της από την Ίντερ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα κατάφερε η Γιουνάιτεντ – Ανακοινώνει τον… «φύλακα άγγελο» της από την Ίντερ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ για τον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος... ταξιδεύει άμεσα για τις ΗΠΑ!

16.07.2023 | 16:43

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς τα αγγλικά Μέσα επιβεβαιώνουν πλέον την οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Ίντερ, για την μετακίνηση του Αντρέ Ονάνα στο Ολντ Τράφορντ

Ο έμπειρος γκολκίπερ θα αποχαιρετήσει το πρωί της Δευτέρας το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες του στην Ίντερ. Μάλιστα, ο Έρικ τεν Χαγκ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ονάνα, με τον Ολλανδό κόουτς να του ξεκαθαρίζει πως τον περιμένει… με ανυπομονησία στο Μάντσεστερ.

Ο Ονάνα τρέχει για να προλάβει την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ και για αυτόν τον λόγο και οι “κόκκινοι διάβολοι” έτρεξαν για να έρθουν σε συμφωνία με την Ίντερ, η οποία εν τέλει θα λάβει τα χρήματα που ζητούσε από το ξεκίνημα της διαπραγμάτευσης!

Αν μη τι άλλο ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ήθελε σαν τρελός να ολοκληρωθεί αυτό το deal και μετά από αρκετά χρόνια η Γιουνάιτεντ αλλάζει τον βασικό της γκολκίπερ, μετά και την αποχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα.

Από την άλλη στην Ίντερ θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, με πρώτη εξ αυτών να αφορά τους… αρχηγούς, με τον Μαρτίνεζ να «ανακοινώνεται» ως ο νέος πρώτος αρχηγός του συλλόγου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version