Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλοι… τέζα με τη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην άμυνα!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλοι… τέζα με τη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην άμυνα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζόνι Έβανς, όπως έκανε γνωστό η αγγλική ομάδα με επίσημη ανακοίνωσή της!

18.07.2023 | 18:27

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ώρα έχει κάνει μία σημαντική προσθήκη. Εκείνη του Μέισον Μάουντ. Και σύντομα θα γίνει «κόκκινος διάβολος» και ο Αντρέ Ονάνα. Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό μέλος της αγγλικής ομάδας θα είναι -τουλάχιστον για λίγο χρονικό διάστημα- και ένας γνώριμός τους από τα παλιά.

Ο λόγος για τον Τζόνι Έβανς. Ο σύλλογος του Μάντσεστερ έκανε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, μέχρι το τέλος των καλοκαιρινών φιλικών παιχνιδιών. Κάτι που αν μη τι άλλο μόνο σύνηθες δεν είναι να συμβαίνει!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα έτοιμα για τον Ονάνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις ΗΠΑ, προκειμένου να δώσουν σειρά φιλικών παιχνιδιών, ώστε ο Έρικ Τεν Χαγκ να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Και φυσικά να καταλάβει τι πρέπει να αλλάξει και τι να βελτιώσει, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version