ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έβερτον

Η Έβερτον παίρνει παικταρά που ήθελε η Μίλαν και ανεβάζει επίπεδο την επίθεσή της!

Η Έβερτον έφτασε σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ και θα πάρει με την μορφή δανεισμού έναν παικταρά που βελτιώνει πολύ την επιθετική της γραμμή.

Η Έβερτον παίρνει παικταρά που ήθελε η Μίλαν και ανεβάζει επίπεδο την επίθεσή της!

Η Έβερτον ολοκλήρωσε μία πολύ άσχημη σεζόν. Τα «Ζαχαρωτά» μπόρεσαν… την τελευταία στιγμή να αποφύγουν τον υποβιβασμό, καθώς τερμάτισαν στην 17η θέση του Πρωταθλήματος, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την προτελευταία 18η Λέστερ που έπεσε κατηγορία. Ακόμη, αποκλείστηκαν στον τρίτο γύρο και από το Κύπελλο και από το League Cup και σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν την περασμένη χρονιά και να γυρίσουν σελίδα.

Η αγγλική ομάδα είδε πέρσυ τον Ριτσάρλισον να αποχωρεί και να συνεχίζει την καριέρα του στην Τότεναμ. Η Έβερτον δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει και έγινε ξεκάθαρο πως χρειάζεται σημαντική ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή. Ο Σον Ντάιτς είχε διάφορους επιθετικούς στην λίστα του και τελικά έφτασε σε συμφωνία με μία από τις κορυφαίες του επιλογές.

Η Έβερτον «έκλεισε» τον στόχο της Μίλαν

Έβερτον

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε γνωστό πως η Έβερον και η Βιγιαρεάλ ήρθαν σε επαφή και συμφώνησαν για τον δανεισμό του Άρνουατ Ντανζουμά. Ο 26χρονος εξτρέμ ήταν κοντά στην αγγλική ομάδα και τον Ιανουάριο, όμως την τελευταία στιγμή δεν ολοκληρώθηκε η κίνηση καθώς ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός στην Τότεναμ. Με τους «Πετεινούς» πέτυχε 2 γκολ σε 12 αναμετρήσεις. Τελικά, αυτή θα ολοκληρωθεί τώρα, καθώς οι δύο σύλλογοι έχουν δώσει τα χέρια και ήδη έχουν προγραμματιστεί οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρνουατ Ντανζουμά βρισκόταν αρκετά ψηλά και στην λίστα του Στέφανο Πιόλι. Η Μίλαν ήθελε να τον προσθέσει στο ρόστερ της για να καλύψει τα κενά που είχε στην επίθεση, αλλά τελικά αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση του Πούλισικ από την Τσέλσι.




Διαβάστε επίσης: Πολλά νεύρα ο Μίτροβιτς – Η Φούλαμ του βάζει εμπόδιο στο… πιο μυθικό συμβόλαιο

Συνολικά στην καριέρα του, σε 229 παιχνίδια έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 75 φορές και έχει καταφέρει να μοιράσει 36 ασίστ. Ακόμη, έχει αγωνιστεί 6 φορές με την Εθνική του πετυχαίνοντας 2 γκολ. Τέλος, υπογραμμίζεται πως η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ