ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 20/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 20/7).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 20/7) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (21:45): Ζωντανή στον στόχο της πρόκρισης έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα η Σέντ Πάτρικς, η οποία στο πρώτο παιχνίδι της σειράς γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ντουντελάνζ. Οι Ιρλανδοί εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε ένα παιχνίδι που το πρώτο ημίχρονο του θα ξεχαστεί γρήγορα, άσχετα με το γεγονός πως είχε και το τέρμα με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Φαν Λίνγκεν. Στην επανάληψη η εικόνα της Σέντ Πάτρικς δεν άλλαξε ιδιαίτερα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ανέβασαν «στροφές» και έφτασαν σε δεύτερο τέρμα με τον Ρόιμερ στο 61’. Παρά την κακή εμφάνιση όμως, οι Ιρλανδοί βρήκαν το πολυπόθητο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Ντόιλ να μειώνει στο 93’ σε 2-1 και να κρατά ζωντανές – και με το παραπάνω – τις ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα του. Στο αγωνιστικό κομμάτι και τη σημερινή υποδοχή της Ντουντελάνζ, ο Τζον Ντάλι δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Ντάνι Ρότζερς (τερματοφύλακας), Τομ Γκριβόστι (αμυντικός) και Τζο Ρέντμοντ (αμυντικός).

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (21:45): Με το ελάχιστο δυνατό πλεονέκτημα ταξίδεψε στην Ιρλανδία για την σημερινή αναμέτρηση η Ντουντελάνζ, η οποία στα πλαίσια του α’ σκέλους της α’ προκριματικής φάσης του Europa Conference League επικράτησε με 2-1 της Ιρλανδικής Σέντ Πάτρικς. Το πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με την ομάδα από το Λουξεμβούργο παρ’ όλα αυτά να βρίσκει τέρμα με τον Φαν Λίγκεν στο 24’ και να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φανερά βελτιωμένοι και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ρόιμερ στο 61’ παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα στην αναμέτρηση αλλά και στο θέμα πρόκριση. Όμως τελικά την ύστατη στιγμή οι Ιρλανδοί θα βρούν το τέρμα το οποίο θα ξαναδώσει μεγάλο ενδιαφέρον στο ζευγάρι, με τον Ντόιλ στο 93’ να γράφει το τελικό 2-1 και πλέον όλα αναμένεται να κριθούν απόψε στην Ιρλανδία. Στο αγωνιστικό κομμάτι και τη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Σέντ Πάτρικς, ο Αμερικανός τεχνικός Τζάμαθ Σόφνερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΜΑΓΚΠΑΪΣ (21:45): Σκούρα» τα βρήκε η Ντάνταλκ στο Γιβραλτάρ την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στους Μάγκπαϊς με την πρώτη αναμέτρηση της σειράς να ολοκληρώνεται ισόπαλη χωρίς τέρματα. Στο πρώτο μέρος οι Ιρλανδοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να απειλήσουν σε αρκετές περιπτώσεις, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, περιορίζοντας την Ντάνταλκ σε ανούσια κατοχή και μάλιστα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως και αυτοί με τη σειρά τους να καταφέρουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι το τελικό σφύριγμα να στέλνει την πρόκριση στην αποψινή αναμέτρηση στην Ιρλανδία. Στο αγωνιστικό κομμάτι και την αποψινή υποδοχή των Μάγκπαϊς ο Στέφεν Ο’ Ντόνελ δεν υπολογίζει μονάχα τον τραυματία Τζόν Μούντνει (δεξιός μπακ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΜΑΓΚΠΑΪΣ (21:45): Ζωντανοί στον στόχο της πρόκρισης παρέμειναν οι Μάγκπαϊς οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι της σειράς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Ιρλανδική Ντάνταλκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Μάγκπαϊς να περιορίζονται στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Ντάνταλκ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργόντας απειλες στην εστία των γηπεδούχων. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιβραλτάρ ανέβασε την απόδοση της και ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης, δημιουργώντας και αυτή με την σειρά της ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα όμως και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι και την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην Ντάνταλκ, ο Ισπανός τεχνικός Αλφόνσο Κορτίγιο δεν αντθμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ