ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ρόσι: Είπε το μεγάλο «αντίο» στο ποδόσφαιρο με το πιο ανατριχιαστικό μήνυμα! (pic)

Ο Τζουζέπε Ρόσι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόσυρση του από την ενεργό δράση!

Ρόσι: Είπε το μεγάλο «αντίο» στο ποδόσφαιρο με το πιο ανατριχιαστικό μήνυμα! (pic)

Ο Τζουζέπε Ρόσι, ένας από τους πιο ταλαντούχους Ιταλούς επιθετικούς, αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρση του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 36 ετών.

Ο σπουδαίος Ιταλός σταρ, φόρεσε τις φανέλες πολλών σπουδαίων συλλόγων στην καριέρα του. Ανάμεσα σε αυτές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Βιγιαρεάλ και η Φιορεντίνα. Παρόλα αυτά οι αρκετοί τραυματισμοί του, δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που όλοι ήλπιζαν.

Τα τελευταία χρόνια άνηκε στην Σπαλ, όμως δεν είχε ενεργό ρόλο. Εδώ και μερικούς μήνες ήταν ελεύθερος και καμία ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του. Για αυτόν τον λόγο αναγκάστηκε να πει το «αντίο» στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ανέβασε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Tο ανατριχιαστικό μήνυμα του Ρόσι:

«Σήμερα ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το όμορφο παιχνίδι»,

«Ήταν ένα αξέχαστο ταξίδι! Από το να τρέχω στην αυλή ως παιδί με μια μπάλα στα πόδια μου και να έχω τον πατέρα μου προπονητή, μέχρι να παίζω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποδοσφαίρου, στα πιο όμορφα στάδια που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο και να παίζω με/κόντρα στους καλύτερους παίκτες και συλλόγους στον κόσμο….Είμαι αιώνια ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτού του παιχνιδιού. Τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα. Η ζωή μου έχει εκπληρωθεί.

«Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσα να γίνω. Αφιέρωσα κάθε ουγγιά μου, έχυσα αίμα, ιδρώτα και δάκρυα για αυτό το παιχνίδι. Μπορώ να φύγω ειρηνικά από το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι έκανα ό,τι μπορούσα για να πετύχω τους στόχους μου.

«Το ταξίδι μου είναι μοναδικό. Πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και μερικά κάτω. Αυτές οι χαμηλές στιγμές (κυρίως τραυματισμοί) δεν με καθόρισαν ποτέ. Ο σκοπός μου ήταν πιο δυνατός από κάθε εμπόδιο που βρισκόταν μπροστά μου. Δεν σταμάτησα ποτέ να ονειρεύομαι όταν πράγματα που δεν μπορούσα να ελέγξω μπήκαν στο δρόμο μου. Μου αρέσει το παιχνίδι τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα ποτέ να τα παρατήσω. Γι’ αυτό το γράφω με βαριά καρδιά αλλά ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη – είμαι περήφανος για όσα κατάφερα!

«Στην οικογένειά μου… οι θυσίες και η ατελείωτη υποστήριξή σας μου έδωσαν τη δύναμη και το κουράγιο να πετύχω πράγματα που πίστευα ότι ήταν απρόσιτα. Ευχαριστώ.”

Συνέχισε ευχαριστώντας κάθε έναν από τους πρώην συλλόγους του και πρόσθεσε:

«Ήταν τιμή που ήμουν δίπλα σου και εκπροσωπούσα τη φανέλα σου! Το φόρεσα περήφανα και τα έδινα όλα σε κάθε παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Στους συμπαίκτες μου…τόσες πολλές μάχες στο γήπεδο μαζί, τόσες πολλές εκπληκτικές στιγμές που μοιράστηκαν εκτός γηπέδου. Σας ευχαριστώ που ήσασταν σημαντικές φιγούρες κατά τη διάρκεια της καριέρας μου που με προκάλεσαν να γίνω ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσα να είμαι.

Για τους οπαδούς… το παιχνίδι δεν θα ήταν το όμορφο παιχνίδι χωρίς εσάς. Ήσασταν όλοι δίπλα μου σε όλη τη 19χρονη καριέρα μου. Μοιραστήκαμε μερικές στιγμές που θα κρατήσουν μια ζωή! Ευχαριστώ. Θα μου λείψει πραγματικά το παιχνίδι, αλλά ξέρω ότι ήρθε η ώρα. Για το επόμενο κεφάλαιο…»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ