ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)
«Ξεπουπούλιασε» τα «καναρίνια» κι έφυγε για «Γουέμπλεϊ» η Λιντς! (vid)
Δεν ξεχνά κανέναν ο Κλοπ, πόζαρε με όλους τους συνεργάτες του στα 9 χρόνια με τη Λίβερπουλ! (vid)
Νάπολι: Πήρε επίσημη θέση για Κόντε ο Ντε Λαουρέντις
Ο Μπαπέ συνάντησε τον… κέρινο εαυτό του και μουρλάθηκε (vid)
«Βγάζει τα μάτια του» ο Τσάβι με μια δήλωση, έξω φρενών ο Λαπόρτα που σκέφτεται να τον διώξει!
Με μια μεγάλη αδικία η προεπιλογή της Ολλανδίας για το Euro 2024! (pic)
Αυτό το συμβόλαιο προσφέρει στον Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους
Euro 2024: Αποστολή γεμάτη αστέρες η Εθνική Γαλλίας! (pic)
Τεράστιο νέο για Αντσελότι και Ρεάλ ενόψει τελικού, μέσα ο παιχταράς!
«Ρονάλντο και Μέσι θα χαλάσουν τις καριέρες τους αν επιστρέψουν στην Ευρώπη»!
Η Γιουνάιτεντ… ψωνίζει για την άμυνα από την Τσέλσι!
Ίντερ: Πάει για μεγάλες αλλαγές στην άμυνα – Θέλει τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έχει την στήριξη ανθρώπων… κλειδιών!
Ο Ρονάλντο θα παίζει μέχρι τα 40 – Έτοιμος για επέκταση με την Αλ Νασρ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί τα… έχωσε για τα καλά στον Μπαπέ: «Σου τα δώσαμε όλα και εσύ δεν μας σεβάστηκες»

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε ένα γράμμα 500 λέξεων στον Κιλιάν Μπαπέ, όπου τον έθεσε στην ουσία προ των ευθυνών του!

Η Παρί τα… έχωσε για τα καλά στον Μπαπέ: «Σου τα δώσαμε όλα και εσύ δεν μας σεβάστηκες»

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα έχει βρει τον δάσκαλό της με τον Κιλιάν Μπαπέ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν θέλουν να χάσουν σε καμία περίπτωση τον σούπερ σταρ τους. Από την άλλη, όμως, αν χρειαστεί να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι θα το κάνουν. Από την άλλη ο ταλαντούχος στράικερ τους έχει στο… μαστίγιο. Ό,τι θέλει το παίρνει και το κάνει με κάθε τρόπο. Άλλοτε είναι σωστός και άλλοτε όχι.

Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας, όμως, δεν μπορεί άλλο να περιμένει τον 25χρονο σούπερ σταρ. Γι’ αυτό τον λόγο και τον έθεσε προ των ευθυνών του. Η γαλλική ιστοσελίδα «RMC» δημοσίευσε ένα γράμμα 500 λέξεων που έστειλαν οι πρωταθλητές Γαλλίας στον παίκτη!

Η Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ άλλων τονίζει πόσο πολύ έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τον Μπαπέ και ότι θα περίμενε μία καλύτερη στάση και αντιμετώπιση από εκείνον σε αυτό το θέμα! Μιας και είναι τόσο ευαίσθητο και σημαντικό παράλληλα και όχι στην ουσία να την εκβιάζει! Αναλυτικά το γράμμα της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Κιλιάν Μπαπέ:

Αναλυτικά το γράμμα της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Κιλιάν Μπαπέ:

«Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις και να θυμηθείς το πνεύμα και το κλίμα που επικρατούσε την Άνοιξη του 2022 όταν ξεκινήσαμε τις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας μας. Όλοι στην οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν θέλαμε να σε κρατήσουμε μαζί μας και να σε βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο στην καριέρα σου για να πετύχεις πράγματα που δεν είχες πετύχει. Να κάνουμε το αδύνατο δυνατό για εσένα. Όπως ήδη είχαμε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Και να σου επιτρέψουμε να απαντήσεις αναλόγως στις προτάσεις για μεταγραφή.»

Όλο αυτό το πνεύμα και το κλίμα των συζητήσεων συνέχισε να υπάρχει, μέχρι που ήρθαμε σε τελική συμφωνία και τον Μάιο του 2022 ανακοινώσαμε από κοινού την επέκταση του συμβολαίου σου και της συνεργασίας μας. Πάνω σε αυτό το πνεύμα και μέσα σε αυτό το κλίμα παρουσιάστηκες όλο χαμόγελα στο “Παρκ ντε Πρενς” όπου κρατούσες μία φανέλα που έλεγε μέχρι το 2025. Ένα μήνυμα που ήταν ξεκάθαρο σε όλους. Όχι μόνο στους φίλους του συλλόγου μας, αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ωστόσο, όπως μπορείς να καταλάβεις και εσύ εύκολα, μετά το γράμμα που έγραψες και έστειλες πριν από μερικές εβδομάδες, που για κάποιο λόγο “διέρρευσε” αυτό κατάφερε να μας κάνει μία μεγάλη ζημιά στην εικόνα μας και να δείχνει ακριβώς το αντίθετο μήνυμα από αυτό που είχες δείξει εσύ σε όλο τον κόσμο, μετά την ανανέωσή σου μαζί μας τον Μάιο του 2022. Μία κίνηση που έστειλε σε όλους το μήνυμα ότι από τις 30 Ιούνιου του 2024 θα είσαι ελεύθερος να πας σε όποια ομάδα θες. Κάτι που επίσης κάνει κακό σε εμάς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θυμάται πολύ καλά τις επενδύσεις που έχει κάνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ώστε να βοηθήσει το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Ωστόσο, η κίνησή σου να δείξεις ότι είτε θα πάρεις μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, είτε θα μείνεις ελεύθερος το επόμενο σε περίπτωση που δεν ανανεώσεις τώρα, δεν είναι κάτι που συνάδει με την ιστορία που αφήνει κάποιος σπουδαίος παίκτης στην ομάδα με την οποία έχει περάσει τόσα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι αυτή η ομάδα σε βοήθησε τόσο εσένα, όσο και την οικογένειά σου, από τότε που ήσουν ακόμα έφηβος!

Ο σύλλογος θέλει επίσης να δικαιολογηθεί για την περίφημη αποτυχημένη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, επισημαίνοντας τους γαλλικούς και ευρωπαϊκούς «ρυθμιστικούς περιορισμούς» και αναγνωρίζοντας ότι η «πολύ φιλόδοξη» στρατολόγηση που σχεδιάστηκε θα μπορούσε να «επιτευχθεί μόνο εν μέρει». «Συνθήκες εντελώς πέρα από τον έλεγχό μας, αλλά παρά τις οποίες προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σου (σε αντίθεση με αυτό που θα κάναμε για οποιονδήποτε άλλο παίκτη), χωρίς να αποβεί μοιραία για τον σύλλογο.

Το γεγονός ότι ξεκάθαρα υπέγραψες ένα γράμμα που δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ανανεώνεις μαζί μας υπογραμμίζει ξεκάθαρα πως αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μας.

Είναι επείγον και πολύ σημαντικό να βρούμε την καλύτερη από κοινού απόφαση: είτε μία ανανέωση για τη σεζόν 2024/2025, είτε μία μεταγραφή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Αυτές είναι οι μόνες δύο επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα από το να μην παραλύσει από τις σχετικά πρόσφατες κινήσεις σου.

Ο τεχνικός μας διευθυντής μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει ένα ραντεβού με εσένα και όλους τους χορηγούς σου. Ευχή όλων μας από την ομάδα είναι ότι θα σκεφτείς το καλό του συλλόγου και πόσο σημαντικό είναι για το μέλλον σου αυτή η ομάδα που στήριξες και σε στήριξε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τους οπαδούς της».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ