ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στα βαθιά ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, δύσκολη συνέχεια για Άρη, πιο βατοί αντίπαλοι για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό

Δείτε τους αντιπάλους των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Άρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στους τρίτους προκριματικούς των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Στα βαθιά ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, δύσκολη συνέχεια για Άρη, πιο βατοί αντίπαλοι για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/7) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Όπως έγινε και για το Europa League και Conference League Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το διάστημα 8-9 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 15/8 για το Champions League, ενώ για τις άλλες δυο διοργανώσεις, το πρώτο ματς στις 10/8 και το δεύτερο μια βδομάδα μετά. Όπου μεταξύ των άλλων ευρωπαϊκών ομάδων θα αγωνιστούν και οι ελληνικές μας ομάδες. Θυμίζουμε ότι στο Champions League παίζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, στο Europa League ο Ολυμπιακός και στο Conference League οι ΠΑΟΚ και Άρης.

Πρόκριση μέσω Μασσαλίας ο Παναθηναϊκός, δύσκολη ομάδα και για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει μία θέση στα play offs του Champions League, με αντίπαλο την ομάδα που θα προκριθεί από το «ζευγάρι»  Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Αστάνα (Καζακστάν), όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση που διεξήχθη στην Νιόν της Ελβετίας, για τον Γ` προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο μεταξύ, τη Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον ξεπεράσει στον β΄ γύρο το εμπόδιο της ουκρανικής Ντνίπρο. Οι «πράσινοι» θα δώσουν το πρώτο ματς στην έδρα τους, στις 8 ή 9 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Μασσαλία στις 15/8.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Γνώριμη από πέρσι η Σλάβια για τον ΠΑΟ, περιμένει ηττημένο ο Ολυμπιακός

Τη Σλάβια Πράγας θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, αν αποκλειστεί από την Ντνίπρο στον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/7) στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «πράσινοι» θα δώσουν στην Τσεχία το πρώτο παιχνίδι στις 10 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί επί ελληνικού εδάφους στις 17/8.

Εντός έδρας θα δώσει ο Ολυμπιακός το πρώτο παιχνίδι του για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/7) στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στις 10 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ηττημένο του ζευγαριού Σερβέτ (Ελβετία)-Γκενκ (Βέλγιο) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ θα δώσουν τον αγώνα ρεβάνς εκτός έδρας στις 17/8.

Πρέπει να προσέξουν πολύ οι Θεσσαλονικείς!

Τέλος, πάμε στο Conference League όπου τη Χάιντουκ Σπλιτ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο, εάν αποκλείσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον β΄ γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει στην Κροατία το πρώτο παιχνίδι στις 10 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 17/8.

Ενώ, την Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει ο Άρης στον ίδιο προκριματικό γύρο εάν αποκλείσει την Αραράτ-Αρμένια στον β΄ γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το πρώτο παιχνίδι στις 10 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας στις 17/8.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ