ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 24/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 24/7).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 24/7) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΙΡΙΟΥΣ – ΜΙΑΛΜΠΙ (20:00): Μετά από τις δύο σερί ήττες που έκανε απέναντι σε Μάλμε και Χάμαρμπι, η Σίριους πήρε μία νίκη που είχε πραγματική ανάγκη. Το 3-0 απέναντι στην Ντέγκερφορς της έδωσε βαθμολογική ανάσα, ανεβάζοντάς την στους 17 βαθμούς, στο συν τέσσερα από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Κατάφερε να βρει γκολ στο Ντέγκερφορς στο 17′ με τον Αμπού Άλι να ανοίγει το σκορ και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους έκανε το 0-2 με τον Στένσον. Ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54′ από τον Πέρσον ήρθε για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για τη Σίριους, σε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα. Μένει να δούμε αν αυτή η εμφάνιση θα έχει και συνέχεια απέναντι στην Μίαλμπι που βρίσκεται δύο βαθμούς πιο πάνω.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΙΡΙΟΥΣ – ΜΙΑΛΜΠΙ (20:00): Μετά από δύο ματς με τέσσερις βαθμούς, η Μίαλμπι έχασε εντός έδρας από τη Νόρκεπινγκ, μάλλον ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-2. Μόλις στο 6′ κατάφερε να προηγηθεί η Νόρκεπινγκ με τον Τραούστασον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έκανε καταπληκτική διαχείριση του υπέρ της σκορ, δεν απειλήθηκε και στο 75′ με πέναλτι του Τραούστασον πέτυχε και δεύτερο γκολ. Η Μίαλμπι στο 88΄με τον Τζάγκνε βρήκε το γκολ που την έβαλε και πάλι στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να βρει και δεύτερο. Στους 19 βαθμούς έμεινε η Μίαλμπι, στο συν έξι από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ (20:00): Με… πατημένο γκάζι πηγαίνει η Χέλσινγκμποργκ στην αναμέτρηση με την Τρέλεμποργκ. Μετά το τραγικό ξεκίνημα, το οποίο διήρκησε μέχρι τα μισά του πρώτου γύρου (1-1-6), η ομάδα του Στιούαρτ Μπάξτερ έχει μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο και νομίζει κανείς ότι κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Μετά την ήττα της 21ης Μαΐου από την πρωτοπόρο Ούτσικτενς, «τρέχει» ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, έχοντας αρχικά τρεις ισοπαλίες και εν συνεχεία άλλες τρεις νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι, πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Έργκριτε. Παρότι βρέθηκε από νωρίς (18’) πίσω στο σκορ, εντούτοις, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Αμάρ Μουσίν, που πέτυχε και τα δύο τέρματα στο 63’ και στο 73’, έκανε την ανατροπή (1-2). Κι έτσι, με συγκομιδή 12 βαθμών έχει βγει, έστω και οριακά, εκτός επικίνδυνης ζώνης και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ (20:00): Το πρώτο γκολ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ψάχνει η Τρέλεμποργκ, η οποία μοιάζει να… ψάχνεται! Μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Ούτσικτενς, η ομάδα του Στέφαν Γιάκομπσον ταξίδεψε στην έδρα της Έρεμπρο. Είχε τον πρώτο λόγο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά η αδυναμία της να τελειώσει τις φάσεις είχε ως συνέπεια να μην σκοράρει και κατ’ επέκταση να μην κερδίσει. Το τελικό 0-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελε. Το +2 από την επικίνδυνη ζώνη προφανώς δεν την εξασφαλίζει και στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα για να μην μπει σε περιπέτειες. Δεδομένα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη εκτός έδρας, όπου έχει απολογισμό 1-2-4 και να βρει λύσεις στο αμυντικό κομμάτι, αφού ήδη έχει δεχθεί 24 γκολ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ