Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Ψωνίζει… δύο παικταράδες από την Ιταλία με 100 εκατ. ευρώ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Ψωνίζει… δύο παικταράδες από την Ιταλία με 100 εκατ. ευρώ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... φουλάρει για ακόμα δύο σπουδαίες μεταγραφές από την Serie A, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη!

25.07.2023 | 00:26

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχωράει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τα βρήκε σε όλα με τον Σόφιαν Άμραμπατ, ο οποίος εν τέλει πείσθηκε από τον Έρικ τεν Χαγκ και απάντησε θετικά στην προσφορά των Άγγλων!

Αν μη τι άλλο ένα σπουδαίο deal για τον Μαροκινό μέσο, ο οποίος ήταν στην κορυφή της λίστας των “κόκκινων διαβόλων”.

Η Γιουνάιτεντ θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό που θα αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ, με την Φιορεντίνα να… εισπράττει όσα ζητάει και τον Τεν Χαγκ να προσθέτει έναν από τους πιο “περιζήτητους” μέσους στο ρόστερ της ομάδας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα με τον Άμραμπατ να… μετακομίζει στο Ολντ Τράφορντ, βάζοντας υποψηφιότητα μάλιστα για το βασικό σχήμα της ομάδας.

Συνεχίζει και πάει για νέα σούπερ μεταγραφή με τον Χόιλουντ!

Όπως αναφέρει το Sportitalia, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη κάνει επίσημη προσφορά στην Αταλάντα για τον Χόιλουντ! Ο Τεν Χαγκ γνωρίζει καλά πως ο 20χρονος επιθετικός είναι από τους πλέον ταλαντούχους επιθετικούς.

Για αυτόν τον λόγο και η πρόταση των Άγγλων προς την Αταλάντα αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ και όλα δείχνουν πως και αυτή η μεταγραφή θα τελειώσει θετικά για τους “κόκκινους διαβόλους”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version