ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 26/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 26/7).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 26/7) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΚΟΒ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (21:15): Αποδεικνύεται ότι η Ράκοβ δεν είναι μόνο μια ομάδα που τη χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός και η δίψα ενός συνόλου που για πρώτη φορά παίζει στα προκριματικά του Champions League, αλλά παράλληλα διαθέτει ποιότητα και κυρίως είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Και μάλιστα, μιλάμε για έναν οργανισμό από τον οποίο αποχώρησε ο προπονητής της, που την είχε αναλάβει από την τρίτη εθνική της Πολωνίας. Στα καθέκαστα, έχει πολύ εύκολο έργο στον πρώτο γύρο κόντρα στη Φλόρα Ταλίν, αφού επικράτησε 1-0 εντός έδρας και 3-0 εκτός και πήρε το εισιτήριο για τον αποψινό αγώνα. Παράλληλα, άρχισε και το πρωτάθλημα στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα κεκτημένα της και στο πλαίσιο αυτό, επικράτησε 3-0 στην πρεμιέρα της Γιαγκελόνια, σκοράροντας στο 45’, στο 63’ (πεν.) και στο 65’. Δεν τίθεται θέμα κούρασης, αφού περισσότερο αυτά τα ματς τη βοηθούν να βρει ρυθμό. Ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ σε τέσσερα επίσημα ματς της φετινής σεζόν.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΚΟΒ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (21:15): Προφανώς η Καραμπάγκ δεν μπορούσε να απειληθεί βάσιμα από την αξιόμαχη Λίνκολν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά προέκυψαν δύο βασικά συμπεράσματα, το ένα θετικό, το άλλο αρνητικό. Πρώτον, δεδομένα δεν είναι έτοιμη, όπως φάνηκε ειδικά στο εκτός έδρας παιχνίδι, που ναι μεν νίκησε 2-1, αλλά χωρίς να πείσει και να είναι απαραίτητα καλύτερη από την αντίπαλό της. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνεται, αφού στο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν διέλυσε την αντίπαλό της με 4-0, κάνοντας αν μη τι άλλο αυτό που «έπρεπε» βάσει της μεγάλης ποιοτικής διαφοράς που χώριζε τις δύο ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, είναι υποχρεωμένη στα ματς με τη Ράκοβ να βελτιωθεί εν μέσω αυτών των αγώνων, αφού το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν θα αρχίσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΑΚΣΒΙΚ – ΧΑΚΕΝ (21:45): Η Κλάκσβικ προχώρησε σε μία έκπληξη μεγατόνων στον προηγούμενο γύρο. Βλέπεις ότι απέκλεισε τη Φερεντσβάρος και προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι λάθος, αλλά η πραγματικότητα. Έφερε 0-0 στα Νησιά Φερόε όπου θα έπρεπε να είχε χάσει και πήγε μέσα στην Ουγγαρία και θριάμβευσε με 3-0! Ναι, 3-0! Ο Φρεντέρικσμπεργκ με πέναλτι στο 8’ και στο 32’ και ο Κάσι στο 45+1’ σκόραραν για την Κλάκσβικ που άντεξε την πίεση και πήρε μία τεράστια πρόκριση. Ένα αποτέλεσμα που στοίχισε τη θέση του προπονητή των Ούγγρων. Στο πρωτάθλημα είναι ασταμάτητη και μετά από 16 αγωνιστικές μετράει μόνο νίκες! Έχει κάνει το 16/16 μετά και το 2-0 επί της HB Τορσάβν και έχει αποσπαστεί 12 βαθμούς μπροστά. Κοινώς, δεν το χάνει. Πάντως, αυτές τις μέρες δεν είχε υποχρεώσεις.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΑΚΣΒΙΚ – ΧΑΚΕΝ (21:45): Η Χάκεν μπαίνει στο ζευγάρι ως το μεγάλο φαβορί, αλλά και υποψιασμένη μετά απ’ όσα έπαθε η Φερεντσβάρος. Στον πρώτο γύρο, απέκλεισε με ευκολία τη Νιου Σεντς με δύο νίκες. Πρώτα την κέρδισε 3-1 εντός έδρας και μετά 2-1 εκτός έδρας, επιβεβαιώνοντας και στην πράξη την ανωτερότητά της. Δεδομένα είναι καλύτερη ομάδα και οφείλει να το δείξει και σε αυτόν τον γύρο, είναι ευκαιρία να περάσει έτσι άλλη μία φάση. Επίσης, στο πρωτάθλημα έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βάρναμο, ματς που δέχτηκε το γκολ στο 91’. Καλύτερη ήταν, αλλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, τα παιχνίδια που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κάπως έτσι, έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ, την οποία υποδέχεται το προσεχές Σάββατο!

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ