Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Στη Μίλαν ο Τσουκουέζε για να ανταγωνιστεί τον Πούλισικ! (pic)
Μίλαν

Επίσημο: Στη Μίλαν ο Τσουκουέζε για να ανταγωνιστεί τον Πούλισικ! (pic)

Στη Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάμουελ Τσουκουέζε υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με τους «ροσονέρι»!

27.07.2023 | 18:47

Η Μίλαν είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα και του Σάμουελ Τσουκουέζε, μετά τις μεταγραφές των Κρίστιαν Πούλισικ, Τίτζανι Ράιντερς, Νόα Οκαφόρ και Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A, αφού αποδέχτηκε την πρόταση των «ροσονέρι» για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Χθες έφτασε στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του. Η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία στα 20 εκατ. ευρώ με τη Βιγιαρεάλ για τα δικαιώματα του.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Κρίστιαν Πούλισικ. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, προβλέπεται μεγάλος ανταγωνισμός στα εξτρέμ της Μίλαν. Ο Τσουκουέζε έρχεται με ενθουσιασμό μετά από γεμάτη σεζόν με 50 εμφανίσεις, 13 γκολ και 11 ασίστ με το «κίτρινο υποβρύχιο».

Να αναφέρουμε ότι πέραν των δυο τους, οι Μιλανέζοι έχουν άλλους τρεις δεξιούς εξτρέμ στο ρόστερ τους. Πρόκειται για τον Αλέξις Σαλεμάκερς, τον Ζούνιορ Μεσίας ο οποίος είναι τραυματίας και ο νεοαποκτηθείς, Λούκα Ρομέρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version