ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γιουβέντους: Ο λόγος που την… τσάκισε η UEFA!

Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε από την UEFA με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με ένα μεγάλο πρόστιμο, λόγω παραβίασης των κανονισμών του FFP.

Γιουβέντους: Ο λόγος που την… τσάκισε η UEFA!

Η Γιουβέντους, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Serie A, βρίσκεται αποκλεισμένη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν ολόκληρο χρόνο λόγω παραβίασης των κανονισμών του Financial Fair Play της UEFA. Αυτή η σημαντική τιμωρία προέρχεται ως συνέπεια της συμμετοχής της στο σκάνδαλο «Plusvalenza», κατά το οποίο παρουσίασε αυξημένες τις τιμές ορισμένων ποδοσφαιριστών που πούλησε, παραπλανώντας έτσι για την οικονομική της κατάσταση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παρά το γεγονός ότι πέτυχαν την πρόκριση για το Europa Conference League καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στη Serie A την περασμένη σεζόν, οι «Μπιανκονέρι» δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει πλέον στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Επιπλέον, ο σύλλογος αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόστιμο ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Γιουβέντους

Η Γιουβέντους… πλήρωσε ακριβά

Αρχικά, η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) είχε επιβάλει μια αυστηρή ποινή μείωσης 15 βαθμών στη Γιουβέντους ως ποινή για το σκάνδαλο. Ωστόσο, μετά από διαδικασία έφεσης, η τιμωρία μειώθηκε, με αποτέλεσμα οι βαθμοί να γίνουν 10. Αυτό επέφερε την αποχώρηση της ομάδας από τις θέσεις του Champions League και την ένταξή της στο Europa Conference League.




Αυτή η εξέλιξη πάντως στέλνει ένα έντονο και ξεκάθαρο μήνυμα πως η συμμόρφωση με τους οικονομικούς κανονισμούς είναι κρίσιμη για τους συλλόγους που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Λυπόμαστε για την απόφαση της UEFA. Δεν μοιραζόμαστε την ερμηνεία που έγινε στην υπεράσπισή μας και παραμένουμε πεπεισμένοι για την νομιμότητα των πράξεών μας και την αξία των επιχειρημάτων μας. Παρ’ όλα αυτά, αποφασίσαμε να μην κάνουμε έφεση στην απόφαση. Εάν κάναμε κάτι τέτοιο, πιθανότατα πηγαίνοντας σε άλλους βαθμούς δικαιοσύνης, με αβέβαια αποτελέσματα και χρονικό ορίζοντα, θα μεγαλώναμε την αβεβαιότητα, με μεγάλο σεβασμό στην διαφαινόμενη συμμετοχή μας στο Champions League της σεζόν 2024-25».

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους: Επενδύει σε στόπερ… σκύλο από την Ουρουγουάη

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφερθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η «Γηραιά Κυρία» μένει εκτός Ευρώπης μετά την σεζόν 2011-12, κάτι που μπορεί να την αναγκάσει να πουλήσει ένα από τα μεγάλα της αστέρια, όπως οι Κιέζα και Βλάχοβιτς, για να αντισταθμίσει τα χαμένα έσοδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ