Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Παρί «τσίμπησε» τερματοφύλακα από την Μπαρτσελόνα!
Παρί Σεν Ζερμέν

Επίσημο: Η Παρί «τσίμπησε» τερματοφύλακα από την Μπαρτσελόνα!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενισχύθηκε κάτω από τα δοκάρια με έναν παίκτη που μέχρι πριν λίγες μέρες άνηκε στην Μπαρτσελόνα.

30.07.2023 | 16:42

Η Παρί Σεν Ζερμέν για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να κατακτήσει το Champions League. Η γαλλική ομάδα αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ μπόρεσε να τερματίσει πρώτη στο Πρωτάθλημα αλλά με μόλις έναν πόντο διαφορά από την δεύτερη στην βαθμολογία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι, η διοίκηση του σύλλογου αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Για αρχή, ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την ομάδα, ενώ παρελθόν αποτέλεσε και ο Σέρτζιο Ράμος. Ακόμη, ο Γκαλτιέ δεν συνέχισε στην θέση του προπονητή και τα «κλειδιά» πήρε ο έμπειρος Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός έχει δει την ομάδα του να προχωράει σε σημαντικές προσθήκες, όπως αυτή του Σκρίνιαρ, του Ασένσιο και του Ουγκάρτε.

Η Παρί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Μπαρτσελόνα και πήρε το ταλέντο

Ωστόσο, ο προπονητής της Παρί θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του. Ο Ενρίκε θέλει να αποκτήσει ακόμη δύο εξτρέμ και έναν χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει προσθήκες και σε άλλες θέσεις. Μάλιστα, η ομάδα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση και ενός τερματοφύλακας ώστε να αποκτήσει βάθος στην συγκεκριμένη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε σε όλα και υπέγραψε τον Αρνάου Τένας. O 22χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από την ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και έφτασε μέχρι και την δεύτερη ομάδα. Πριν από λίγες μέρες το συμβόλαιό του με τον σύλλογο έληξε, δεν το ανανέωσε και έτσι έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Το «ESPN» έβγαλε… βρώμα: Τότε θα ανακοινώσει η Ρεάλ τον Μπαπέ!

Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σε 72 παιχνίδια, στα οποία έχει δεχθεί 79 γκολ, έχει κρατήσει 25 φορές ανέπαφη την εστία του ενώ έχει δει και 7 κίτρινες. Τέλος, σημειώνεται πως η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Σίγουρα μία προσθήκη με βλέμμα στο μέλλον, καθώς ο παίκτης μπορεί να εξελιχθεί είτε σε βασικό είτε να πουληθεί στο μέλλον, με την ομάδα να έχει μεγάλο κέρδος και στις δύο περιπτώσεις.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version