ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 1/8) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 1/8).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 1/8) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (21:00): Μια χαρά στάθηκε η Ολίμπια Λιουμπλιάνας στη Βουλγαρία και πήρε 1-1, αν και δεν την υπολόγιζαν πολλοί. Και δεν είναι ότι στάθηκε τυχερή, αλλά περιόρισε σε σημαντικό βαθμό τα ατού της αντιπάλου της και πήρε ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια, το αν θα είναι καλό, θα φανεί και από το τι θα γίνει στη Σλοβενία. Προηγήθηκε με τον Έλσνικ στο 14’ αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν «φύγει» το πρώτο ημίχρονο. Επίσης, προ ημερών, στο πρωτάθλημά της, διέλυσε με 5-0 την Ρογκάσκα, με χατ τρικ του Φαντιντά, χωρίς να συναντήσει αντίσταση. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο τελευταίο δεκάλεπτο, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και της χάρισαν την πρώτη νίκη. Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα είχε χάσει εκτός έδρας 2-1 από την Κόπερ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (21:00): Η Λουντογκόρετς θέλει να αποφύγει το κάζο σε αυτήν τη φάση των προκριματικών. Θεωρητικά, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, μόνο που δεν αποτυπώθηκε και στο γήπεδο στο πρώτο παιχνίδι και μπήκε σε περιπέτειες. Είχε την υπεροχή, αλλά και μεγάλη δυσκολία να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου της. Ισοφάρισε στο 44’ με τον Γιάνκοβ και γενικά ζορίστηκε αρκετά από μία ομάδα που θεωρητικά είναι πολύ στα μέτρα της. Πάντως, θα πρέπει να αλλάξει αρκετά, αν θέλει να έχει ελπίδες. Για την ιστορία, ακόμη δίνεται φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση! Προηγουμένως, στο πρωτάθλημά της, είχε ξεκινήσει με εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Κρούμοβγκαρντ και ακολούθησε το άνετο 5-0 επί της Ετάρ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ (21:30): Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (επόμενος αντίπαλος είναι ο νικητής του ζευγαριού Σέριφ Τιρασπόλ-Μακάμπι Χάιφα), έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Παρά την άμυνα… Μαζινό της αντιπάλου της, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Ζούμπερου στο 53’. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της σκορ και πλέον όλα εξαρτώνται από την ίδια. «Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη. Ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο και στο… σπίτι μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει στους παίκτες του ο Βλάντιμιρ Βάις, που περιμένει ένα κατάμεστο γήπεδο. Ακολούθησε το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Σλοβακίας με την Κόζιτσε, κόντρα στην οποία έμεινε στο 0-0.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ (21:30): Μια υπέρβαση ψάχνει η Ζρίνσκι Μόσταρ, αν θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση, μετά από αυτή απέναντι στην Ουράρτου για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προκριματικά του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και προσπάθησε ανεπιτυχώς να κρατήσει το μηδέν. Η ήττα με 1-0 ήταν δίκαια, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά. Βέβαια, τα αποτελέσματα του παρελθόντος δείχνουν ότι κάτι τέτοιο μοιάζει ανέφικτο, αφού έχει να επιδείξει μόλις 3 νίκες στα προηγούμενα 17 παιχνίδια στα προκριματικά της διοργάνωσης. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Ελπίζω να μάθαμε από τα λάθη του πρώτου αγώνα» δήλωσε ο Κρούνοσλαβ Ρέντουλιτς. Δεν έδωσε ενδιάμεσα κάποιο παιχνίδι, αφού το πρωτάθλημα Βοσνίας αρχίζει στις 5/8.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ