ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 2/8) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 2/8).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 2/8) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΛΝΤΕ – ΕΛΣΙΝΚΙ (20:00): Η Μόλντε επέστρεψε πέρυσι στους τίτλους στη Νορβηγία και αυτό της έδωσε το δικαίωμα να συμμετάσχει στον β προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρωτάθλημα Νορβηγίας έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο και μετά από 17 αγωνιστικές, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ. Η 10η φετινή νίκη της (10-2-3) ήρθε το Σάββατο στην έδρα της Στάμπαεκ, σε αγώνα που ο Μπερίσα έδωσε τη λύση, με δικό του τέρμα, από τη βούλα του πέναλτι (62′). Αυτό το γκολ αρκούσε για να της χαρίσει τη νίκη. Έγινε μερικό ροτέισον από τον τεχνικό της ομάδας, αφού μετά την ήττα (0-1) στο πρώτο ματς, στη Φινλανδία, απόψε, θα χρειαστεί να ανατρέψει τα δεδομένα για να περάσει στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League. Δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα 7/8 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει σε προκριματικά Champions League, ενώ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες πέτυχε τουλάχιστον τρία γκολ. Με τη δύναμη της έδρας, θα ψάξει την ανατροπή στο ζευγάρι και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΛΝΤΕ – ΕΛΣΙΝΚΙ (20:00): Η Ελσίνκι χρειάστηκε την τύχη για να προσπεράσει το εμπόδιο της Λαρν στον περασμένο γύρο των προκριματικών. Στον πρώτο αγώνα, στη Φινλανδία, νίκησε 1-0 με πέναλτι του Ραντούλοβιτς σε κακό παιχνίδι συνολικά. Στον δεύτερο, στη Βόρεια Ιρλανδία, αν και έγιναν όλα πιο εύκολα με το γκολ του Ολίλα στο 26’, εντούτοις στο δεύτερο ημίχρονο «εξαφανίστηκε» το γήπεδο, δέχτηκε την ανατροπή (2-1) και το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα, ισοφάρισε σε 2-2 με αυτογκόλ του Γουόντ και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση. Τα πήγε πολύ καλύτερα απέναντι στη Μόλντε, πριν μία εβδομάδα, στο γήπεδό της και έτσι μετά τη νίκη με 1-0, έχει προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια, απόψε, όλα θα είναι διαφορετικά αφού δοκιμάζεται σε μια πολύ ισχυρή έδρα, κόντρα σε μια ομάδα που σπανίως την… πατάει δύο φορές σε τέτοιες συνθήκες. Στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί της Ίλβες (1-0), έφτασε σε πολύ σημαντικό τρίποντο επί της Σεϊναγιόεν (2-1), το Σάββατο, μειώνοντας την απόσταση τους στον έναν βαθμό. Σε επίπεδο προκριματικών Champions League, έχει δεχθεί γκολ στα 18/24 παιχνίδια που ήταν φιλοξενούμενη.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΕΝΚ – ΣΕΡΒΕΤ (20:00): Στο 94′ έχασε τον περσινό τίτλο η Γκενκ, στο Βέλγιο, αφού η Αντβέρπ σκόραρε στην τελευταία φάση στο μεταξύ τους παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 2-2, αποτέλεσμα που την κράτησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ενισχύθηκε σημαντικά στο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου, θέλοντας να είναι πιο ανταγωνιστική τη φετινή χρονιά. Θετικές οι εμφανίσεις της στο διάστημα της προετοιμασίας (3-1-1) στα φιλικά, με τη μοναδική ήττα να έρχεται από τον ΠΑΟΚ (2-3) στις 12 Ιουλίου. Κατόπιν, δοκιμάστηκε στην Ελβετία κόντρα στη Σερβέτ και ύστερα από μοιρασμένη αναμέτρηση, δεν προέκυψε νικητής. Το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο. Όλα θα κριθούν απόψε. Όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον γ προκριματικό γύρο του Champions League, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο έγινε σέντρα στο πρωτάθλημα Βελγίου, με την Γκενκ να περνάει πολύ άνετα (4-0) από την έδρα της Μόλενμπεεκ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΕΝΚ – ΣΕΡΒΕΤ (20:00): Χρειάστηκαν δεκαετίες για να έρθει η επιστροφή της Σερβέτ, σε προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δεν μπόρεσε να κοντράρει στα ίσα τη Γιουνγκ Μπόις πέρυσι, στη μάχη του περσινού πρωταθλήματος στην Ελβετία, αλλά κατοχύρωσε την τελευταία θέση, τερματίζοντας πάνω από τη Λουγκάνο, νικώντας τη Λουκέρνη (4η) την τελευταία αγωνιστική. Η σεζόν στην Ελβετία έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στην πρεμιέρα του νέου προπονητή, Ρενέ Βάιλερ, η ομάδα Σερβέτ επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Γκρασχόπερς. Μετά το 1-1 (εντός) απέναντι στην Γκενκ, στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Champions League, θα ψάξει απόψε την πρόκριση στο Βέλγιο, ενώ το Σάββατο ήρθε μια ακόμη ισοπαλία, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα (2-2) με αντίπαλο τη Ζυρίχη. Χρειάστηκαν δύο γκολ των Αφρικανών Μπεντιά (66′) και Κουτεσά (86′), στην επανάληψη, για να επιστρέψει από το 0-2.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ