ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 3/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 3/8).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 3/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ (21:00): Επιστροφή στην Ευρώπη μετά από έναν χρόνο απουσίας, για τη Βοϊβοντίνα, που κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση και να κερδίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία για 8η φορά σε 12 σεζόν. Στην προηγούμενη παρουσία της είχε καταφέρει να περάσει στον β προκριματικό γύρο αλλά αποκλείστε από τη Λίντσερ. Έκανε προετοιμασία στη Σλοβενία, έπαιξε πέντε φιλικά, με τέσσερις ισοπαλίες με Οτελούλ, Αλουμίνι, Σλάβεν Κοπρόβνιτσα και ΑΕΚ Λάρνακας, με τη νίκη σε αυτό να διάστημα, να έρχεται απέναντι στη σλοβενική Μούρα. Το πρωτάθλημα έκανε σέντρα την Κυριακή, με την ομάδα να υποχρεώνεται σε πολύ βαριά ήττα, από τον Ερυθρό Αστέρα (0-5). Απόψε, με τη βοήθεια της έδρας, θα δώσει μάχη για την ανατροπή, μετά την απώλεια (1-2) στην Κύπρο. Μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ματς, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με την ήττα να κρίνεται -σε γενικές γραμμές- δίκαιη.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ (21:00): Ο ΑΠΟΕΛ είχε εξαιρετική εικόνα με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο, με μία ήττα στα πέντε φιλικά προετοιμασίας (2-2-1). Πρώτα η ομάδα κέρδισε με 3-0 την Μπότεφ Βράτσα, στη συνέχεια ήρθε το 0-0 με τη Λέφσκι Σόφιας και η ήττα από την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ (1-2). Έπαιξε και με Δόξα Κατωκοπιάς (3-1) και με Βόλο (1-1), πριν δώσει το πρώτο ματς με αντίπαλο τη Βοϊβοντίνα. Οι κινήσεις των Φετφατζίδη και Εντουάρντο, ανεβάζουν επίπεδο την κυπριακή ομάδα. Στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη σερβική ομάδα, οι Κβιλιτάια και Ντβαλί ήταν οι σκόρερ, με τον Ζούκιτς να ισοφαρίζει πρόσκαιρα σε 1-1 στις αρχές της επανάληψης. Δίκαιη νίκη με 2-1 σε αυτό τον γύρο των προκριματικών Conference League, με την ομάδα να κάνει τη… μισή δουλειά, ώστε να κλειδώσει απόψε, εκτός έδρας, την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτός λίστας οι Βιτάλ και Εντογκαλά, όπως και στο παιχνίδι στο «ΓΣΠ».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (22:00): Οδεύει με μαθηματική ακρίβεια από το κακό στο χειρότερο. Ξεκίνησε το ταξίδι της στα ευρωπαϊκά γήπεδα , με αντίπαλο την Μπρέινταμπλικ, για τα προκριματικά του Champions League, γνωρίζοντας δύο ήττες. Έτσι συνέχισε στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, βρίσκοντας μπροστά της την «πληγωμένη» Φερεντσβάρος, η οποία ξέσπασε πάνω της στο πρώτο παιχνίδια διασύροντας την με 4-0. Κερασάκι στην τούρτα η ενδιάμεση ήττα στο πρωτάθλημα, από τη Ντάνταλκ, με 1-0, που συνθέτουν ένα σκηνικό αποσύνθεσης για τη Σάμροκ, που δε ξέρει από πού να πιαστεί. Το σημερινό παιχνίδι είναι τυπικής διαδικασίας, αφού άπαντες έχουν επικεντρωθεί στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Κορκ Σίτι.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (22:00): Η αλλαγή προπονητή έφερε άμεσα αποτελέσματα για τη Φερεντσβάρος, που μοιάζει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Υπενθυμίζεται πως οι Ούγγροι είχαν ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Champions League. Ωστόσο, εκεί γνώρισαν αποκλεισμό σοκ από την άπειρη ευρωπαϊκά Κλάκσβικ, κάτι που έφερε την απομάκρυνση του Τσερέσοφ, από τον πάγκο και την πρόσληψη, του Σάμπα Ματέ, ως υπηρεσιακού τεχνικού. Η σαρωτική νίκη πάντως στο πρώτο παιχνίδι επί της Σάμροκ ενδέχεται να δώσει παράταση στον Ούγγρο τεχνικό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος όρισε ως αποτυχία το ενδεχόμενο του να μην προκριθεί η ομάδα του στους ομίλους του Conference. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, αφού η Φρεντσβάρος δεν είχε το Σαββατοκύριακο άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ