ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Οι 2+1 παίκτες στην λίστα του Τεν Χαγκ για αντι-Μαγκουάιρ!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει ήδη έτοιμη την λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του,

Γιουνάιτεντ: Οι 2+1 παίκτες στην λίστα του Τεν Χαγκ για αντι-Μαγκουάιρ!

Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι η Γουέστ Χαμ έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Χάρι Μαγκουάρι, με το ποσό της κίνησης να φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 30χρονος αμυντικός αντιμετώπισε δυσκολίες στους «Κόκκινους Διαβόλους» και δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τον Έρικ Τεν Χαγκ την περασμένη σεζόν, ενώ πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως δεν θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας. Σύμφωνα με το «BBC», ο Μαγκουάιρ φαίνεται να επιθυμεί τη μετακίνηση. Παρόλο που δεν έχουν συμφωνηθεί ακόμα οι όροι του συμβολαίου του, δεν αναμένεται να υπάρξει εκεί κάποιο πρόβλημα.

Ο Άγγλος στόπερ είχε ενταχθεί στην Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο του 2019 για £80 εκατομμύρια, ποσό που αποτέλεσε ρεκόρ για αμυντικό, αλλά την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε μόλις οκτώ εμφανίσεις ως βασικός στην Premier League, καθώς βρέθηκε πίσω από τους Μαρτίνες, Βαράν, Λίντελοφ και Σο. Ο αμυντικός τώρα φαίνεται να ετοιμάζεται για αποχώρηση, με τη θέση του στην Εθνική Αγγλίας ενόψει του Euro 2024 να είναι αμφίβολη. Μαγκουάιρ

Οι αντικαταστάτες του Μαγκουάιρ

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσι Ρομάνο, η αγγλική ομάδα έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του Μαγκουάιρ, από τους οποίους ένας είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο σύλλογος έχει εντοπίσει τους Παβάρ της Μπάγερν Μονάχου, Ζαν-Κλερ Τοντιμπό της Νις και τον Εντμόντ Ταπσομπά της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρεις επιλογές στη λίστα για νέο αμυντικό. Οι Μπενζαμίν Παβάρ, , Ζαν-Κλερ Τοντιμπό και Εντμόντ Ταπσομπά εξετάζονται ως πιθανά ονόματα για να αντικαταστήσουν τον Μαγκουάιρ. Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν ήδη με τον Τοντιμπό, όπως αποκαλύφθηκε εδώ· ο Παβάρτ είναι πρόθυμος για τη μετακίνηση».

Διαβάστε επίσης: Ο λαός μίλησε: Σπουδαιότερη ομάδα του Λονδίνου η Άρσεναλ με… τρομακτικά ποσοστά! (pic)

Ο Παβάρ, που ήταν μέλος της νικητής ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 με τη Γαλλία, έχει συνδεθεί με μία πιθανή αποχώρηση από την Μπάγερν από την αρχή του καλοκαιριού. Παράλληλα, ο Τοντιμπό είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ, καθώς είχε κάνει δοκιμαστικό με τους γίγαντες της Premier League όταν ήταν έφηβος. Επιπλέον, ο Ταπσομπά μπορεί να φύγει με μια προσιτή τιμή εφόσον έχει μόνο 12 μήνες απομένουν στο συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα. Σημειώνεται πως ο 24χρονος είχε ενδιαφέρον από την Τότεναμ νωρίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ