ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 9/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 9/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η πρόκριση απέναντι στην Ντνίπρο έμοιαζε με υποχρέωση. Είχε το «πρέπει». Και αφού κατέληξε με θετικό τρόπο και χαρίζει στον Παναθηναϊκό μια θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, πλέον οι πράσινοι πάνε για την απόλυτη υπέρβαση. Απέναντι στη Μαρσέιγ έχουν ραντεβού με την ιστορία, προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο του Champions League. Ο Γιοβάνοβιτς εκτός του Σένκεφελντ, που θα χάσει και τα δύο παιχνίδια, δεν έχει άλλα προβλήματα. Επιστρέφει ο Τσέριν που δηλώθηκε στη λίστα αντί του Ζέκα, ενώ μπήκε σε αυτή και ο Μπράουν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Το Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι και πάλι γεμάτο αφού έχει ανακοινωθεί ήδη sold out. Ο Μαντσίνι διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ντνίπρο.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Για τη Μαρσέιγ η πρόκριση όχι μόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά στους ομίλους του Champions League είναι αυτοσκοπός. Οι Γάλλοι έχουν ρίξει εκατομμύρια στη μεταγραφική αγορά, πήραν παίκτες όπως ο Ομπαμεγιάνγκ, έκαναν επένδυση και στον πάγκο με τον Μαρθελίνιο και θέλουν να βρεθούν στους ομίλους. Η Μαρσέιγ έρχεται στην Αθήνα για να παίξει φουλ επιθετικά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία. Ο Μαρθελίνιο προτίθεται να παρατάξει τους "φωκαείς" με τον Πιέρ Εμερίκ – Ομπαμεγιάνγκ και τον Ιλιμάν Εντιαγέ στην κορυφή. Η πιθανή ενδεκάδα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την Equipe αναμένεται να είναι η εξής: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι ή Eμπεμπά, Λόντι, Σαρ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Ουνάχι ή Αρίτ, Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ (22:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Μπενφίκα, κρίνει τίτλο και είναι ντέρμπι απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο. Την Πόρτο. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν είχαν προκριματικά αφού θα παίξουν απευθείας στους ομίλους του Champions League. Τη Δευτέρα θα αρχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Μποαβίστα εκτός έδρας, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδωσαν έξι φιλικά με τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Δύο ήττες που προήλθαν στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια με Μπέρνλι (0-2) και Φέγενορντ (1-2). Κέρδισε Θέλτα, Αλ Νασρ, Σαουθάμπτον και Βασιλεία. Πήρε τον Κοκτσιού από τη Φέγενορντ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ, επέστρεψε ο σπουδαίος Ντι Μαρία που αναμένεται να κλείσει την καριέρα του στην Πορτογαλία.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ (22:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ισόπαλο 1-1 το τελευταίο φιλικό της Πόρτο με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ισόπαλο είχε έρθει και το προηγούμενο με την Εστρέλα, ενώ ηττήθηκε από τη Γουλβς με 0-1. Νωρίτερα είχε επικρατήσει απέναντι σε Πορτιμονένσε και Γουλβς. Συνεχίζει στον πάγκο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τους Δράκους να μην προχωρούν σε κάποια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση. Και να στηρίζονται στην ομάδα που έχει χτίσει εδώ και χρόνια ο Πορτογάλος. Ο Νίκο Γκονσάλες αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή, αφού αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα έναντι 8,5 εκατομμυρίν ευρώ, άλλα εφτά εκατομμύρια δόθηκαν για τον 21χρονο επιθετικό της Ζιλ Βιθέντε, Φραν Ναβάρο. Με τα ίδια λεφτά πωλήθηκε ο Ντιόγκο Λέιτε στην Ουνιόν Βερολίνου, μεγάλος στόχος για την Πόρτο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο πέρσι έχασε για δύο βαθμούς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ