ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ: «Κουλούρια» στο Σπλιτ, όλα κρίνονται στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία και σε μια βδομάδα θα κριθεί η πρόκριση στην Τούμπα.

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ: «Κουλούρια» στο Σπλιτ, όλα κρίνονται στην Τούμπα

Δίχως τέρματα τελείωσε η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ Σπλιτ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Τα πάντα θα κριθούν την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα. Εμφανώς άτυχοι οι Κροάτες που είχαν δυο δοκάρια, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά και να διορθώσει τις αμυντικές αδυναμίες της.

Μόλις στο 4′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, όταν έπειτα από κόρνερ του Κάλεντ Νάρεϊ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ιβάν Λούτσιτς ήταν σε ετοιμότητα. Ανάλογο σκηνικό στην απέναντι εστία στο 8′, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να μπλοκάρει την κεφαλιά του Ντάριο Μέλνιακ. Ακόμη σημαντικότερη ευκαιρία σπατάλησαν οι γηπεδούχοι τρία λεπτά μετά, με τον Μάρκο Λιβάγια να κάνει το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και τον Γιαν Μλάκαρ να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 13′, με το δυνατό σουτ του Νίκο Σιγκούρ να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι. Σε έναν… καταιγισμό ευκαιριών στο πρώτο τέταρτο, ο Χάρης Τσιγγάρας αστόχησε με σκαστό βολέ από το σημείο του πέναλτι δευτερόλεπτα αργότερα.

Κάπου εκεί οι ευκαιρίες σταμάτησαν να έρχονται για τις δυο ομάδες, αν κι ο ρυθμός ήταν καλός. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ξεκίνησε με τη Χάιντουκ να μπαίνει… φορτσάτη. Δεύτερο δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι σε προσπάθεια του Λιβάγια ενώ η κεφαλιά του Μλάκαρ στο 52′, από… τσαφ του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοτάρσκι. Η επιθετική διάθεση των Κροατών συνεχίστηκε με κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή του ΠΑΟΚ που, ωστόσο, πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με το εισιτήριο της πρόκρισης να κρίνεται στον επαναληπτικό της Τούμπας την ερχόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι όποια από τις δυο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα Play Off της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της το νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) – Χαρτς (Σκωτία).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ